KT szülinapi videó
2003. október 22-én indult a Kritikus Tömeg, 15 éve már, hogy cucu megalapította az azóta is virágzó filmes fórumot és adatbázist. Több, mint 75 ezer filmen, több ezer felhasználón, több százezer kommenten és millió szavazaton vagyunk túl.
Sőt, mi több: megismertük egymás filmes ízlését, láthattunk tucatnyi ismeretlen gyöngyszemet, vitázhattunk izgalmas filmes kérdésekről... a Kritikus Tömeg messze több, mint adatbázis: igényes filmszeretők közössége.

A 15. születésnapunk alkalmából szeretnénk egy rövid videót összeállítani, melyben visszaemlékezünk az elmúlt másfél évtizedre. Személyes és közösségi szinten.
Mi az, amit adott neked a KT? Melyik az a film, amiket innen ismertél meg? Miért regisztráltál annak idején? Milyen eszmecserére emlékezel vissza szívesen? Voltál-e már KT talin? Ha Te is benne vagy, hasonló kérdésekkel fogunk bombázni majd.
Természetesen ehhez jó lenne személyesen találkozni Veled, hogy ezt a pár perces "interjút" felvegyük, így ha szeretnél szerepelni a videóban, akkor az alábbi időpontokban tudunk előre egyeztetett módon találkozni.
Itt az idő végre alkotni egy KT arcképcsarnokot!

Plusz: fáradalmaidért egy igaz KT-s ereklyével szeretnénk megajándékozni. Évekkel ezelőtt KT-s pólót nyomtattunk, még a régi logóval és színnel, ez ma már limitált kiadásban létezik e földkerekségen, viszont egy darab a Tied lehet!

A felvétel előrelátható módon Budapesten fog történni, előre egyeztetett időpontban és helyen. Ha nincs lehetőséged, hogy a fővárosban járj, van megoldás: ez esetben tekerj lejjebb majd az űrlapon.

Töltsd ki az alábbi kérdéssort és a részletekről írni fogunk a fórumon Neked.

A szerk.

KT-s nickneved: *
Your answer
E-mail címed: *
Your answer
Mikor tudnánk Veled találkozni? *
Required
Hol tudnánk Veled találkozni? *
Required
Ha nincs lehetőséged a személyes találkozóra...
Ha semmiképpen sem tudsz találkozni velünk, mert 1000 és 1 kilométerre laksz, de mindenképpen részt akarsz venni a videóban, hiszen a legnagyobb KT-fan vagy: nincs baj, vedd fel Te a videódat! Elküldjük a kérdéseket és te válaszolsz rá, majd egy megadott címre eljuttatod a felvételt.

Ez esetben viszont kifejezetten fontos, hogy jó minőségben készítsd ezt el. Nem lehet mindenki Emmanuel Lubeczki, sem pedig Zsigmond Vilmos, de ezeknek az alapvető feltételeknek meg kell felelnie a videónak:
- a videó felbontása ne legyen kisebb, mint 1920x1080 (Full HD);
- a videó képaránya 16:9 legyen, landscape, azaz "fektetett" módú;
- ha teheted, használj videóra alkalmas fényképezőgépet, de kiváló minőségű telefon is megteszi;
- ügyelj a hangra (például ne vedd fel szeles helyen és tisztán hallhatóak legyenek a válaszok);
- ügyelj a képre (legyen stabil, illetve legyél jól látható a képen, ne legyen túl sötét vagy túl világos, és ha még az aranymetszés szabályait is szem előtt tartod, akkor még szebb lesz a videó).

A helyszín mindegy, ha ezek a feltételek teljesülnek. Ha valamiben nem vagy biztos, nyugodtan kérdezhetsz megkeresésünk után.
FONTOS, hogy mindegyik feltételnek eleget kell tennie a videódnak, más esetben sajnos nem tudjuk beszerkeszteni a készülő végtermékbe. Minőségi videót szeretnénk összeállítani. Újrapróbálkozni persze mindig lehet!

További infót privát üzenetben kapsz majd.

A fenti feltételeket figyelembe véve meg tudom oldani saját magam a felvételt.
Mi a pólóméreted? (már csak az alábbi méretekben elérhető) *
Hozzájárulok arcommal és KT-s nicknevemmel a végső, elkészült videóban látható felvételemhez. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms