Välkommen som alumn!
Beckmans Designhögskola vill gärna hålla kontakten med alla som studerat eller arbetat vid skolan. Dina erfarenheter är värdefulla för oss och kan också inspirera våra nuvarande studenter. Vi hoppas såklart att du känner detsamma. Vi vill kunna bjuda in dig till speciella event och berätta om vad som är på gång på skolan. Ibland handlar det om jobberbjudanden och förfrågningar som vi vill kunna skicka vidare. Välkommen att uppdatera dina uppgifter nedan.
Du kan alltid enkelt av-anmäla dig från våra utskick om du skulle ångra dig.

(När du registrerar dig som alumn samtycker du till att finnas registrerad i Beckmans Designhögskolas alumnregister. Beckmans Designhögskola följer dataskyddsförordningens direktiv (GDPR) gällande hantering av personuppgifter, läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här: https://www.beckmans.se/om-beckmans/policy-behandling-av-personuppgifter/)
Email address *
Ditt förnamn *
Ditt efternamn *
1. Har du studerat på Beckmans?
Clear selection
2. Vilken utbildning gick du? (Flera val är möjligt)
3. Vilket år började du studera på Beckmans?
4. Vilket år slutade du studera på Beckmans?
5. Har du arbetat på Beckmans?
Clear selection
6. Vilken avdelning arbetade du på?
Tack!
Tack för att du hjälpt oss fylla i denna enkät. Om du har några gamla Beckmanskompisar som du tror kan tänkas vilja fylla i och uppdatera sin information får du gärna skicka denna länk till dem: https://forms.gle/i1vz52QMeLfPocbz5

Om du vill komma i kontakt med oss kan du ringa 08-660 20 20 eller skicka mail till info@beckmans.se.

Hoppas vi ses!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Beckmans designhögskola.