Inscripció Curs 2021_2022
Bon dia,
Aquest és el formulari d'inscripció per als cursos de teatre de l'eScola d'Arts escèNiqueS del Teatre Sans. Per a reservar la plaça heu d'emplenar aquest formulari. Una vegada revisat, rebreu un correu electrònic amb la confirmació de la plaça i la informació perquè pugueu triar la modalitat de pagament que més s'ajusti a les vostres necessitats.
Cordialment,

eScola d'Arts escèNiqueS
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
CURS *
Nom i llinatges de l'alumne *
Edat *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Nom i llinatges del pare, mare o tutor legal (en cas de menors)
Adreça completa *
Telèfon de contacte *
Correu electrònic *
Nivell estudis acadèmics / Professió
Idioma
Coneixements i/o experiències teatrals
Malalties a destacar
Comentaris
L’Escola d’Arts Escèniques es reserva el dret a suspendre el curs, en el cas que no hi hagi un nombre de participants suficients, recomanables pel correcte funcionament del mateix, o bé per causes de força major. En aquest cas, l’Escola d’Arts Escèniques procedirà al retorn de l’import de la matrícula, quan aquesta ja s’hagi fet efectiva per part de l’alumne.
Si no es diu res en contra, les dades s’inclouran al fitxer de l’Escola d’Arts Escèniques del Teatre Sans per poder enviar informació sobre les nostres activitats. Si es detecta qualsevol error, canvi de domicili o preferiu cancel·lar les vostres dades, comuniqueu-ho directament al Teatre Sans, carrer Ca’n Sans, 5 07001 Palma de Mallorca. Tel 971 72 71 66 o a escolateatresans@gmail.com
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of LACOMBA Produccions S.L.. Report Abuse