Interaktív könyvbemutó Bécsben: Hoztok nekünk túrórudit? #itthonotthon   2024.06.16.

Június 16-án vasárnap végre eljön az idő, amikor túrórudit is hozunk nektek a bécsi Loffice-ba - de főleg a Hoztok nekünk túrórudit? című könyvet és annak szerzőit. 

Délelőtt 11-kor kinyitjuk a Loffice 2. emeleti kapuit, és egy kiscsoportos interaktív könyvbemutatóra hívjuk a bécsi magyar családokat.

A programot 6-12 éves kor közötti gyerekeknek és szüleiknek ajánljuk, és a gyerekek életkorának megfelelő foglalkozást és beszélgetést készítünk elő. 

Igény esetén mindezt délután 2-kor megismételjük.

Ezen a vasárnapon külföldön élő magyar gyerekek igaz történeteit meséljük el nektek, veletek, szüleiteknek, más gyerekeknek, együtt, közösen

Mesélünk és megmutatjuk a “Hoztok nekünk túrórudit?” című könyvet, amiben Raskó Gabi 14 család életét meséli el a gyerekek szempontjából és a gyerekek nyelvén.

A szerző sokat tud az expatok életéről, hiszen már gyerekként éveket töltött szüleivel Mexikóban és Brazíliában, nemrégiben pedig Indonéziába, Bali szigetére költözött családjával. A bécsi #itthonotthon-ban sokat mesél majd nekünk erről, és a könyvírás kulisszái mögé is bevezet kicsit bennünket.

A bécsi Loffice-ban velünk lesz a kötet szerkesztője, Szekeres Niki is, a gyerekirodalom jó ismerője, aki szerkesztői pályafutása során sokat látott, olvasott, hallott jó és kevésbé jó szövegekről, és egy jó hosszú listája is van azokról a kötetekről, amiket érdemes beszereznünk kisgyerekes és/vagy kamaszokat nevelő szülőként is - ezeket az ajánlókat is magával hozza és megosztja az összegyűlt érdeklődőkkel.

A program végén, amikor jobbára a szülőkhöz fordulnak a szerzők és szervezők, a gyerekekkel Bajka Kinga Csengele, a bécsi magyar iskola pedagógusa kézműveskedik, hogy a gyerekek ráadásként még egy szép ajándékot is hazavihessenek magukkal.

Szeretettel várunk a nyári szünet előtti családi #itthonotthon-unkba, amelyet a KultPult a Femspace közreműködésével szervez.

Tartsatok velünk!

~~~~~~~~~ 

Dátum: 2024. június 16. vasárnap 11:00-től és igény esetén 14:00-től

Helyszín: Loffice Wien, Schottenfeldgasse 85, 1070 Wien

~~~~~~~~~ 

Jegyárak: 

Felnőtt jegy:18 EUR / fő 

Gyerekjegy:12 EUR / fő 

Jegyvásárlási lehetőség a KultPult számlaszámára utalva: 

  • Kontoinhaber: Bencze Mariann - KultPult
  • Erste Bank AT442011182531472000
  • BIC: GIBAATWWXXX
  • Betreff: Turorudi

A rendezvénnyel kapcsolatban az office@kultpult.eu címen lehet érdeklődni.

Fontos:

A jegyvásárlás nem módosítható, nem törölhető és nem vonható vissza. Csere nem lehetséges. Visszaváltás, kizárólag elmaradt előadás esetén kezdeményezhető.

A rendezvényen hang-, kép- és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A rendezvény területére való belépéssel a résztvevők feltétel nélkül hozzájárulnak ahhoz, hogy a készülő kép- és filmfelvételeken ők vagy hozzátartozóik esetlegesen szerepeljenek, és azokat weboldalunkon vagy közösségi média felületeinken felhasználjuk.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név *
Számlázási cím *
E-Mail cím *
Telefonszám  *
Igényelt jegyek száma ( Felnőtt) *
Igényelt jegyek száma (Gyerek) *
Preferált időpont  *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy