Înscrie-te în #TeamMotivation ca să schimbăm vieți în bine!
#TeamMotivation reunește oameni cu și fără scaune rulante la purtător, care participă la evenimente sportive împreună, strâng fonduri pentru cauzele Motivation și schimbă vieți în bine!

Fiecare 100 EUR strânși ne permit să redăm mobilitatea unei persoane în scaun rulant și să o scoatem din izolare. Le oferim persoanelor cu dizabilități scaune rulante potrivite, instruire pentru utilizarea lor și motivație să ducă o viață activă! Hai în #TeamMotivation, ca să punem în mișcare roțile schimbării!

Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Telefon: *
Your answer
E-mail
Your answer
Rolul pe care vrei să-l ai în #TeamMotivation este:
La ce eveniment vrei să te înscrii?
Declarație de consimțământ
Fundația Motivation România va folosi datele furnizate în acest formular pentru a vă contacta cu privire la înscrierea în #TeamMotivation, cu ocazia evenimentelor sportive la care participăm.

Prin completarea formularului, vă exprimați acordul pentru colectarea și prelucrarea datelor personale, în acord cu termenii descriși în politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal, disponibilă urmând link-ul: http://motivation.ro/gdpr/. Vă puteți răzgândi în orice moment și să ne comunicați acest lucru pe mail la comunicare@motivation.ro.

Vă asigurăm că vom utiliza datele colectate în mod responsabil, cu atenție și respect.
Echipa Motivation

Acord furnizare date *
Confirmare vârstă *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.