Anmälan programpunkt Lajvlabbet
Vill du anmäla en programpunkt till Lajvlabbet den 22-24 september? Jätteroligt att höra! Fyll i enkäten ordentligt och skicka in. Har du frågor kan du vända dig till lajvlabbet@gmail.com

Om du arrangerar en programpunkt blir anmälningsavgiften billigare.
Ditt namn *
Din mail *
Vad vill du arrangera? *
Required
För ungefär hur många deltagare? *
Hur många deltagare vill du ha på din programpunkt? Om du inte riktigt vet vad som passar ditt arrangemang, kryssa i Vet ej så kommer arrangör kontakta dig och bolla fram rätt antal.
Vilka riktar sig ditt arrangemang till? *
Lajvlabbet är tänkt att rikta sig till nybörjare och erfarna, alla som kan vara intresserade av lajv, gammal som ung. Därför är det viktigt att du tänker på vilken åldersgrupp som passar ditt arrangemang. Under lajvlabbet så kommer vi försöka hålla en jämn balans mellan programpunkter som passar yngre och äldre deltagare för att alla ska ha något som kan intressera dem.
Hur lång är din programpunkt?
En föreläsning bör inte vara längre än en timme, en workshop bör ligga på mellan 1-2 timmar och ett lajv på 2-4 timmar ungefär.
Skriv en kort förklaring av innehållet på din programpunkt *
Är det något speciellt material eller någon hjälp du skulle behöva för att arrangera din programpunkt?
Det kan vara projektor för en föreläsning eller workshop, tillgång till musik i ett lajv, rekvisita, SLPer etc. Lajvlabbet kommer så långt som det är möjligt att hjälpa till med ditt arrangemang. Skriva dina önskemål så ser vi vad vi kan göra!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy