Ilmoittautuminen Eräviikonloppuun Nuuksion kansallispuistoon
Diabetesseura T1D ry järjestää 24.-26.5.2019 erähenkisen vertaistukiviikonlopun aidossa eräkämpässä Nuuksion kansallispuistossa Espoossa. Mukaan mahtuu 6 eräilijää ja osallistumiskustannukset ovat 26 euroa/hlö.

Eräviikonloppu sisältää yhdessäoloa vertaisten ykköstyypin diabeetikoiden kanssa, Suomen luontoon tutustumista sekä siitä nauttimista. Tapahtumaa varten varattu majoitus sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa Espoossa, Ruuhilammen rannalla. Oravankolo on aito eräkämppä, ja se käsittää varsinaisen kämpän ja erillisen saunarakennuksen. Kämpän läheisyydestä löytyvät puuvaja, varasto ja kuivakäymälä. Oravankolossa majoittuu kerrossängyissä 6 henkilöä. Lähimmältä parkkipaikalta Kattilasta on kävelymatkaa noin 4 kilometriä.

Tapahtuma kestää perjantai-illasta sunnuntai aamupäivään. Alustava ohjelma on seuraava:

- Perjantaina saapuminen, vapaata illanviettoa ja saunomista
- Lauantaina patikkaretki lounaalle Suomen luontokeskus Haltiaan, patikointimatka noin 10 kilometriä/suunta, tutustuminen Haltian näyttelyihin, illallinen eräkämpällä, vapaata illanviettoa ja saunomista
- Sunnuntaina aamupalan jälkeen kotimatkalle.

26 euron osallistumismaksuun sisältyy majoitus, ruokailut (2x iltapala, 2x aamupala, lauantain lounas ja päivällinen) sekä sisäänpääsy Suomen luontokeskus Haltian näyttelyyn. Yhdistys ei kata matkakuluja, mutta yhteiskyytejä järjestetään mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan.

Eräviikonloppu on tarkoitettu ainoastaan Diabetesseura T1D ry:n jäsenille. Jäsenyys tarkastetaan noin viikon kuluttua ilmoittautumisesta, joten ehdit liittyä yhdistyksen jäseneksi ilmoittauduttuasikin! Ilmoittautuminen on sitova. Saat viikon sisällä ilmoittautumisestasi tiedon mahduitko mukaan eräviikonloppuun.

Tällä ilmoittautumislomakkeella antamasi tietoja säilytetään Diabetesseura T1D ry:n Google Drive -verkkopalvelussa. Antamasi tiedot arkistoidaan vuoden 2019 jälkeen ja arkistoa säilytetään Diabetesseura T1D ry:n Google Drive -verkkopalvelussa. Tiedot arkistoidaan lomakkeella annetun kuvausluvan säilyttämisen vuoksi. Lisätietoa säilytyksestä ja muista asioista: toimisto@t1d.fi.

Nimi *
Your answer
Sähköpostiosoite
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Laskutusosoite *
Your answer
Erikoisruokavalio
Your answer
Olen Diabetesseura T1D ry:n jäsen *
Kuvauslupa
Eräviikonlopun aikana osallistujista otettuja kuvia voidaan julkaista Diabetesseura T1D ry:n jäsenlehdessä, verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa (esimerkiksi Facebook, Instagram, Youtube ja Twitter).

Kuvia voidaan käyttää myös Diabetesseura T1D ry:n myöhempinä vuosikymmeninä mahdollisesti toteutettavassa historiikissa.

Myönnän kuvausluvan Diabetesseura T1D ry:lle: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service