Sol·licitud de ruta guiada / activitat
Email address *
El Centre d'Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses és un equipament de l'Ajuntament de Torrebesses.
En aquest formulari, podreu sol·licitar una ruta guiada i/o activitat per conèixer el patrimoni etnològic, històric, paisatgístic i natural del terme de Torrebesses, com la tècnica i les construccions de pedra seca, un antic molí d'oli, una església romànica i molt més.

Totes les visites comencen des del Centre d'Interpretació de la Pedra Seca (Pl. Vileta 9-11, Torrebesses) (També a Google Maps a bit.ly/2LgGRH4)
Selecciona l'activitat
*
Selecciona una de les rutes, en cas que vulguis personalitzar la teva ruta pitja "personalitza la teva ruta".
En que consisteix cada ruta?
• Ruta guiada dels Paisatges de la pedra seca: Visita el CIPS (el un soterrani d'una casa tradicional), i fes una ruta de 5 km a peu o en vehicle.

• Ruta guiada monumental: Visita el CIPS (el un soterrani d'una casa tradicional), les sitges de la vileta, l'església de Sant Salvador, l'església Nova, les façanes de les cases Gort, Oró i de l'ajuntament.

• Ruta guiada de l'oli: Visita el CIPS (el un soterrani d'una casa tradicional), l'església Nova i l'antic molí d'Oli de Bep del Canut.

• Ruta guiada etnològica Visita el CIPS (el un soterrani d'una casa tradicional) i el museu-col·lecció etnològica de Torrebesses Josep Jané i Periu.

• [Temporalment no disponible] Ruta guiada gastronòmica (dissabtes): Visita l'antic molí d'Oli de Bep del Canut i la cooperativa del Camp de Torrebesses. En acabar hi haurà un tast d'oli de Torrebesses.

• [Temporalment no disponible] Ruta guiada gastronòmica (diumenges): Visita l'antic forn de pa/fleca de Torrebesses i l'antic molí d'Oli de Bep del Canut. En acabar hi haurà un tast d'oli o producte local.

• Visita guiada al Centre d'Interpretació de la Pedra Seca (CIPS): Visita guiada a l'exposició de la pedra seca i el soterrani d'una casa tradicional, a la seu del CIPS: Una sala amb eines del treball en pedra, el celler, l'estable i unes sitges reconvertides. Inclòs en la majoria de rutes guiades.

• [Temporalment no disponible] Experiència Oleoturística: Ruta de la Pedra Seca i Tast d’Oli de Torrebesses: Dins del Catàleg d’experiències oleoturístiques de les Garrigues i el Segrià Sec. Ruta guiada per la pedra seca i a l’antic molí d’oli del Bep de Canut (s.XIX). En finalitzar inclou un tast de diversos olis d’oliva verge extra locals. És pot consultar si està disponible un tast d’oli guiat.
*Mínim grups de 5 pers.

• Personalitza la teva ruta (Pack): Elegeix entre una llista de elements patrimonials de Torrebesses i crea la teva pròpia ruta guiada. Preu Variable a partir de 4-5 € amb increments segons els elements seleccionats.
• Duració variable (En rutes compostes o amb molts elements pot requerir matí i tarda).

‼ Amb motiu de les restriccions per la COVID-19 algunes opcions i/o rutes poden no trobar-se disponibles.‼
❓ Més informació sobre les diferents rutes guiades a www.turismetorrebesses.com/sortides i de les activitats familiars a http://www.turismetorrebesses.com/activitatsfamiliars

Si en lloc de les activitats habituals, vols veure les activitats d'Agenda (activitats puntuals o recurrents amb dies i hores concrets) ves a www.turismetorrebesses.com/agenda
Observacions sobre la visita
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy