Sol·licitud de ruta guiada / activitat
Email address *
El Centre d'Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses és un equipament de l'Ajuntament de Torrebesses.
En aquest formulari, podreu sol·licitar una ruta guiada i/o activitat per conèixer el patrimoni etnològic, històric, paisatgístic i natural del terme de Torrebesses, com la tècnica i les construccions de pedra seca, un antic molí d'oli, una església romànica i molt més.

Totes les visites comencen des del Centre d'Interpretació de la Pedra Seca (Pl. Vileta 9-11, Torrebesses) (També a Google Maps a bit.ly/2LgGRH4)

Selecciona l'activitat
*
Selecciona una de les rutes, en cas que vulguis personalitzar la teva ruta pitja "personalitza la teva ruta".
En que consisteix cada ruta?
📍 Ruta guiada dels Paisatges de la pedra seca: Visita el CIPS (el un soterrani d'una casa tradicional), i fes una ruta de 5 km a peu o en vehicle.

📍 Ruta guiada monumental: Visita el CIPS (el un soterrani d'una casa tradicional), les sitges de la vileta, l'església de Sant Salvador, l'església Nova, les façanes de les cases Gort, Oró i de l'ajuntament.

📍 Ruta guiada de l'oli: Visita el CIPS (el un soterrani d'una casa tradicional), l'església Nova i l'antic molí d'Oli de Bep del Canut.

📍 Ruta guiada etnològica Visita el CIPS (el un soterrani d'una casa tradicional) i el museu-col·lecció etnològica de Torrebesses Josep Jané i Periu.

📍 Ruta guiada gastronòmica (dissabtes): Visita l'antic molí d'Oli de Bep del Canut i la cooperativa del Camp de Torrebesses. En acabar hi haurà un tast d'oli de Torrebesses.

📍 Ruta guiada gastronòmica (diumenges): Visita l'antic forn de pa/fleca de Torrebesses i l'antic molí d'Oli de Bep del Canut. En acabar hi haurà un tast d'oli o producte local.

📍 Visita guiada al Centre d'Interpretació de la Pedra Seca (CIPS): Visita guiada a l'exposició de la pedra seca i el soterrani d'una casa tradicional, a la seu del CIPS: Una sala amb eines del treball en pedra, el celler, l'estable i unes sitges reconvertides. Inclòs en la majoria de rutes guiades.

📍 Personalitza la teva ruta (Pack): Elegeix entre una llista de elements patrimonials de Torrebesses i crea la teva pròpia ruta guiada. Duració i preu del pack variable.

Més informació sobre les diferents rutes guiades a www.turismetorrebesses.com/sortides

Si en lloc de les activitats habituals, vols veure les activitats d'Agenda ves a www.turismetorrebesses.com/agenda

Observacions sobre la visita
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.