KLIŠEJEVA ŠTRIKALNICA [OD DOMA]
Naroči in štrikaj, kar z domačega kavča povsem BREZPLAČNO!

Prijavi se spodaj in prejmi na dom paket, ki vsebuje second hand volno, pletilke, zraven pa prejmeš še QR kodo s katero dostopaš do video tutorialov.

Poleg bo potekal še DOBRODELNI MARATON pletenja volnenih izdelkov.

Z nami bodo štrikale izkušene pletilje iz doma Tisje in Društva Univerze za tretje življenjsko obdobje Šmartno in Litija.

Izdelke bomo na koncu projekta licitirali (če boš želel, bomo licitirali tudi tvojega). Vsa zbrana sredstva bodo namenjena stanovalcem, ki si težko plačujejo oskrbo v domu Tisje.

S sloganom topla rokavička za iskriva lička, želimo spodbuditi vse nadarjene ročne spretneže in vse ki si to želite postati, da se nam pridružite pri projektu Klišejeva štrikalnica [OD DOMA].

Skupaj zmoremo več, HVALA ker pleteš z nami to čudovito zgodbo. ♥


Za več informacij nam piši na: klub.klise@gmail.com


IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Zbranih podatkov ne bomo namenoma posredovali, prodali, predali tretji osebi, ki bi podatke lahko uporabila v zle namene.

Osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo skrbno varovali ter ravnali z njimi v skladu s splošno Uredbo o varstvu podatkov (EU) 2016/679.

Udeleženci s prijavo potrjujejo, da so vsi podatki v prijavnem obrazcu resnični. Strinjajo se, da organizatorji uporabijo vnesene podatke za splošno administrativna opravila povezana s sodelovanjem pri aktivnostih.
IME in PRIIMEK *
E-POŠTA *
NASLOV ZA DOSTAVO (Naslov, poštna številka, mesto) *
TE ZANIMA TUDI ZOOM DELAVNICA PLETENJA? (Spremljaj profil Kliše Kluba za več informacij)
Clear selection
OPOMBE
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy