WIJNLAND DUITSLAND: als cadeaubon
Gerd Brabant en Marc Roovers werken sinds mei 2020 aan hun eerste boek over Wijnland Duitsland.
Een inspirerend boek, dat niet alleen heel wat achtergrond biedt over de wetgeving, geschiedenis en de regio’s, maar ook elke wijnregio afzonderlijk belicht. Daarin vind je portretten van wijnbouwers en persoonlijkheden die hen in al die jaren hebben geïnspireerd. En voor de wijntoerist of wandelaar is er in elke regio een uitgebreide wijnwandeltip, adressen van aanbevolen domeinen, restaurants en hotels. Kortom, een uniek boek om Duitsland als wijnland te begrijpen en te beleven.

Voorziene publicatie is april 2021 / 420 pagina’s / hard cover. Je kan het boek echter in de vorm van een cadeaubon aanschaffen!

BESTEL JE PRIMEUR CADEAUBON: ideaal als cadeau!

Hoe werkt het?

1. Vul hieronder alle gegevens in, zowel van jou (schenker) als van de gelukkige ontvanger.

2. Per mail zal je de factuur €45 ontvangen (de waarde van het boek). Na ontvangst van de betaling verzenden we de bon per post.

3. Je overhandigt de cadeaubon aan de gelukkige ontvanger.

4. Zodra het boek klaar is nemen we contact op met de ontvanger en spreken we verder af. De waarde van de bon is exclusief verzendingskosten van het boek. We voorzien echter ruime mogelijkheden om het boek af te halen. Zo denken we aan een pop-up wijnbar in Merchtem en enkele extra afhaalpunten. Daar zal het mogelijk zijn een glas Duitse wijn te kunnen genieten en een babbel te doen met de auteurs.

We danken je alvast voor het vertrouwen!
A. GEGEVENS SCHENKER
Wij sturen de bon, samen met de factuur van €45 naar de schenker.
Naam en voornaam: *
E-mail: *
Telefoon: *
Straat en nummer: *
PC en gemeente: *
Land *
Firmanaam (indien BTW nummer, zie hieronder):
BTW nummer, indien factuur op firma:
B. GEGEVENS ONTVANGER :
Wij nemen contact met hem/haar op zodra het boek klaar is in april 2021. Indien je nog niet weet wie je de bon zal schenken, laat dan je eigen gegevens hieronder achter. Je kan ons ofwel later de gegevens van de gelukkige bezorgen of we verwittigen jou wanneer het boek beschikbaar is.
Naam en voornaam: *
E-mail: *
Telefoonnummer (liefst GSM): *
Heb je nog een vraag of opmerking? Noteer het hier.
Gerd Brabant
Spiegellaan 26 - 1785 Merchtem
+32 (0)478 34 69 84 - info@vinikus.be

Gerd is al meer dan 20 jaar actief in de Duitse wijnwereld, thans als medewerker van het Duits Wijninstituut, docent bij Syntra, spreker voor heel wat wijnverenigingen, gastschrijver van toeristische Duitslandbijdragen voor het online lifestyle magazine www.june.be en als organisator van evenementen/wijn(wandel)reizen rond Duitse wijn. Drie jaar geleden werd hij door VDP (Verband deutscher Prädikatsweingüter) in Berlijn bekroond voor zijn jarenlange inzet om Duitse wijn te promoten in België. Hij had ook 10 jaar lang een wekelijkse wijnrubriek in De Morgen en importeerde 18 jaar lang Duitse wijn. De wijnzaak liet hij in 2018 over aan zijn vennoot om zich te focussen op de kern van de passie: Duitse wijn, maar dan als ambassadeur met nadruk op marketing, toerisme en educatie. Zijn grootste passie is een wijnregio al wandelend te ontdekken, de beste manier om een landschap in detail te ontdekken. Partner in crime daarvoor is zijn VW busje, waarmee hij maandelijks naar Duitsland trekt. Van kinds af aan kwam Gerd in contact met Duitsland, zijn moeder is er geboren en een deel van de familie woont er nog steeds.
Marc Roovers
Malisgoed 17 - 2610 Wilrijk
+32 (0)499 534 827 - marc.roovers@skynet.be

Marc zette zijn eerste stappen als wijnliefhebber in 1984. Vele jaren later kruiste Duitse wijn zijn pad, en samen met zijn wijnvriend Rudi startte hij in 2011 de wijnblog Vrienden van de Riesling (https://vriendenvanderiesling.wordpress.com/). Met oog voor detail en zin om zich te verdiepen inzake Riesling uit Duitsland groeide de wijnblog uit tot een community van gepassioneerde Rieslingliefhebbers die regelmatig samen Duitse wijnen proeven. Zo werd ervaring en kennis opgebouwd, die beslist uniek mag genoemd worden in België. Uiteraard dragen de regelmatige trips naar Duitsland daar aan bij. Naast de eigen wijnblog is Marc ook gastschrijver voor Ken Wijn (het magazine van de Vlaamse Wijngilde) en schreef hij een stukje rond Riesling en Sekt in het boek “Mousserende Wijn, de praktijk” van Koen Podevijn (uitgave 2020).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vinikus. Report Abuse