30 ZILE - PARTENERI
Pentru proiectul 30zile.ro, Ordinul Arhitecţilor din România invită toate autoritățile publice centrale și locale, organizațiile profesionale, dezvoltatorii și investitorii, locuitorii și ONG-urile interesate la pornirea unei dezbateri concrete pe tema avizării şi autorizării în România,  moderată de OAR, pentru  identificarea soluțiilor și a pașilor concreți.

Cei interesaţi sunt rugaţi să completeze datele de mai jos.

----
Prin furnizarea datelor dvs vă exprimați consimțământul în vederea publicării denumirii partenerului, respectiv numelui persoanei fizice partenere. Vă informăm că toate datele dvs vor fi prelucrate în conformitate cu Regulamentul 679/2016 - GDPR.

Conform legislației în vigoare, beneficiați de o serie de drepturi privind prelucrarea datelor cu caracter personal: dreptul la informare, dreptul de acces la datele personale, dreptul la rectificarea datelor, dreptul de retragere a consimțământul, dreptul de restricționare a prelucrării, dreptul de portabilitate a datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi puteți trimite o solicitare la adresa dpo@oar.archi. 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Numele partenerului:
Categoria de partener din care faceţi parte
Clear selection
Datele persoanei de contact
Nume, adresă de e-mail, telefon
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy