Odgovor na poziv na godišnje druženje Alumni EFRI
Datum druženja: 19.03.2020.
Početak: 17:00

Dragi Alumniji, hvala Vam na Vašem odazivu na godišnje druženje Alumni EFRI. U nastavku Vas molimo da nadopunite kratke informacije o sebi kako biste najavili svoj dolazak.
Ime i prezime:
Your answer
Studij završen na EFRI-ju:
Your answer
Godina završetka studija na EFRI-ju:
Your answer
Kontakt (broj mobitela ili e-mail):
Your answer
Ispunjavanjem ove Prijave potvrđujem vjerodostojnost navedenih podataka. Također, dajem slobodnu i izričitu suglasnost da Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci (u daljnjem tekstu: EFRI) kao voditelj obrade osobnih podataka prikuplja i obrađuje gore navedene osobne podatke (osnovne osobne podatke i podatke za komunikaciju) isključivo u svrhu:
Osobnim podacima pristup može imati samo ovlaštena osoba Voditelja obrade i to za gore navedene svrhe. Alumni EFRI se obvezuje s prikupljenim osobnim podacima na temelju ove izričite privole postupati uz primjenu svih propisanih pravnih, organizacijskih i tehničkih mjera zaštite osobnih podataka propisanih Općom uredbom o zaštiti podataka (Uredba EU 2016/679). Prava osobe čiji se podaci obrađuju: pravo na pristup osobnim podacima, pravo na ispravak, brisanje („pravo na zaborav“), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost, pravo na prigovor, pravo usprotiviti se donošenju automatiziranih pojedinačnih odluka (profiliranje). Ostvarivanje navedenih prava ostvaruje se slanjem zahtjeva o istom Službeniku za zaštitu osobnih podataka Fakulteta.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of University of Rijeka. Report Abuse