Sukutietokysely - Kannaksen Mykrät
Kannaksen Mykrät -sukuseura ry täyttää 20 vuotta vuonna 2020. Tällä kyselyllä päivitetään sukulaisten tietoja sukurekisteriin ja kerätään tietoa myös uutta sukujulkaisua varten.

Vastaathan kyselyyn 31.3.2020 mennessä. Vastaamiseen on hyvä varata aikaa 10 minuuttia.
Muita tapoja lähettää sukutietoja
Täysikäisen sukulaisen pitäisi täyttää omat tietonsa, mitä varten hänelle voi lähettää/ilmoittaa oheisen linkin. Huomaa, että ko. nettiosoite pitää kirjoittaa nettiselaimen osoiteriville. Sukutietokyselyn lyhytosoite: http://bit.ly/mykratsukutietokysely2020

Rekisterinhoitajalta voi pyytää myös esitäytetyn digilomakkeen, jonka tietoja voi helposti muokata.

Tarvittaessa voi pyytää myös paperimuodossa olevan lomakkeen, jonka voi täyttää ja lähettää kirjepostissa tai skannattuna rekisterinhoitajalle. Yhteystiedot alla.
Henkilötietojen käsittelystä
Voit itse vaikuttaa siihen, mitä tietoja sinusta ja perheestäsi on sukurekisterissä. Yhteystietoja tarvitaan vain yhteydenpitoa ja tiedottamista varten. Sukujulkaisuun ei tule näkyviin yhteystietoja eikä ns. arkaluonteisia tai salassa pidettäviä tietoja. Henkilötietojen käsittelyssä punnitaan eettiset asiat tapauskohtaisesti ja muutenkin toimitaan hienotunteisesti toiveesi huomioiden. Touko-kesäkuussa 2020 saat oikolukuvedoksen, josta voit tarkistaa ja päivittää sukujulkaisuun tarkoitetut perheesi tiedot.

Tässä kyselyssä antamasi tiedot tallentuvat suojattuun pilvikansioon, jota hallinnoi sukurekisterinhoitaja Juhana Mykrä. Tiedot siirretään myöhemmin pois pilvestä rekisterinhoitajan paikalliselle tietokoneelle sukurekisteriin.

• Voit tarkistaa tietosi sukurekisterissä tai pyytää esitäytetyn lomakkeen: juhana.mykra@gmail.com
• Kannaksen Mykrät -sukuseura ry:n tietosuojaseloste: http://bit.ly/tietosuojaselostemykrat
• EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen soveltamisohjeita: http://www.genealogia.fi/kaytannesaannot
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy