Ajánlás a Magyar Akvarisztikáért Díj 2016. jelöltjeire
A díjat olyan akvarista személy(ek), vagy akvarisztikával foglalkozó vállalkozás (médium, vagy gyártó, kutató, tenyésztő stb.), esetleg közösség kapja, aki(k)/amely –a kiírásnak megfelelően- kiemelkedően sokat tett(ek) a magyar akvarisztika fejlődéséért, valamint, a magyar akvarisztika jó hírét keltette (keltették) a világban.

A díjazottak, a díj átvétele után életmű kategóriában „A magyar akvarisztika nagyörege”,
Szakmai kategóriában „Az év akvaristája 20xx.”,
Támogató fokozatban „A magyar akvarisztika támogatója 20xx.”
megnevezést használhatják. Ezt a címet feltüntethetik névjegyeiken, levélpapírjaikon, bélyegzőikben, aláírásukban, hirdetéseikben, cégéreikben, könyveikben, cikkeik szignójában stb.

A díj semmiféle pénzjutalommal, vagy más ajándékkal (kivéve az oklevelet) nem jár. Kizárólag nagy erkölcsi megbecsülést jelent.

A díj posztumusz nem adható, nem örökölhető, el nem adható, másra át nem ruházható.
Egy kategóriában csak egy javaslat tehető. Az indoklás, maximum három mondat lehet. Aki ezt nem tartjabe, annak javaslatát nem veszem figyelembe!!!
A Díj korábbi kitüntetettjei nem jelölhetők!!!!

Neved: *
Your answer
e-mail címed: *
Your answer
Életmű díj *
Elnevezése: A magyar akvarisztika nagyöregje. (Azon személy kaphatja, aki legalább 10 éven keresztül szakmai közösségi munkájával, előadásokkal, hazai és/vagy külföldi lapokban a magyar akvarisztikát népszerűsítő publikációkkal, előadásokkal, kimagasló tenyésztési eredményekkel, találmányokkal, újításokkal, kiemelten, nagy jelentőséggel segítette a magyar akvarisztikát.)
Required
Ajánlott személy neve: *
Your answer
Rövid indoklás (max. 2 mondat) *
Your answer
Szakmai díj *
Elnevezése: Az év akvaristája 20xx. (Azoknak adható, aki az adott évben szakmai munkájával, előadásokkal, hazai és/vagy külföldi lapokban a magyar akvarisztikát népszerűsítő publikációkkal nagy jelentőséggel gazdagította, segítette a magyar akvarisztikát, és tevékenyen részt vett az akvarisztikai programok szervezésében, kivitelezésében.)
Required
Ajánlott neve: *
Your answer
Rövid indoklás (max. 2 mondat) *
Your answer
Támogató fokozat *
Elnevezése: A magyar akvarisztika támogatója 20xx. (Azon személyek vagy társaságok kaphatják, akik az adott évben pénzügyi és/vagy személyes közreműködésükkel nagymértékben hozzájárultak a magyar akvarisztika fejlődéséhez, a szakmai rendezvények létrehozásában.
Required
Ajánlott neve *
Your answer
Rövid indoklás (max. 2 mondat) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms