31ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Συμπληρώστε την αίτηση εθελοντή που βρίσκεται στον παρακάτω υπερσύνδεσμο για να συμμετάσχετε εθελοντικά στο 31ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Το πακέτο του Εθελοντή περιλαμβάνει:
Μπλουζάκι Εθελοντή
Βεβαίωση παρακολούθησης Συνεδρίου (για το Βιογραφικό σας)
Βεβαίωση Εθελοντή (για το Βιογραφικό σας)
Κολατσιό

*Όλοι οι εθελοντές μπορούν δωρεάν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου –όχι, όμως, όλα τα Σεμινάρια. Επιπλέον, η παρουσίαση προφορικής ή αναρτημένης ανακοίνωσης ακολουθεί και για τους εθελοντές την τιμολογιακή πολιτική του 31ου Δ.Σ.Φ.Α.Α. (https://tickets.enaevents.gr/el/icpess-eisitiria/)Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ενημέρωση
Η συμμετοχή ως εθελοντής στο "31ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού" είναι προαιρετική, η συμπλήρωση της αίτησης ωστόσο κρίνεται απαραίτητη καθώς έτσι παρέχονται τα απολύτως αναγκαία στοιχεία για την εξέταση του αιτήματος.
Λαμβάνονται μέτρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας για τη διασφάλιση του απορρήτου. Τα συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται θα τύχουν επεξεργασίας μόνο από το τους Υπεύθυνους των Ομάδων και την Υπεύθυνη Εθελοντών του Συνεδρίου, υπαλλήλους του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, που δεσμεύονται σε καθήκον εχεμύθειας από τον επαγγελματικό κώδικα δεοντολογίας.
Για να ασκήσετε το δικαίωμα σας στην πρόσβαση και διόρθωση των δεδομένων σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη Εθελοντών του 31ου Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ στο τηλ. 25310 39733.
Έχω ενημερωθεί σχετικά και παρέχω τη συγκατάθεση μου για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου αποκλειστικά για τους σκοπούς της εξέτασης της αίτησης μου και κατόπιν της επιλογής μου ως εθελοντή στο 30ο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. *
Required
ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ
Επώνυμο: *
Όνομα: *
Ιδιότητα:
Κινητό: *
e-mail: *
(που παρακολουθείτε τακτικά)
Προηγούμενη εμπειρία εθελοντισμού (στο Συνέδριο του ΤΕΦΑΑ ή σε άλλες διοργανώσεις):
Ομάδα εργασίας στην οποία επιθυμώ να συμμετέχω: *
Ακολουθεί περιγραφή του αντικειμένου της κάθε ομάδας εργασίας
Required
Περιγραφή Ομάδων Εργασίας:
Αίθουσες :
Διαμόρφωση των Αιθουσών του συνεδρίου (έδρανα, τραπεζομάντιλα, λουλούδια ) και εξυπηρέτηση των ομιλητών του Συνεδρίου και των Προεδρείων. Άνοιγμα και ασφάλιση των αιθουσών στην αρχή και το τέλος κάθε μέρας. Φύλαξη των αιθουσών στα διαλείμματα μεταξύ των sessions. Έλεγχος των καρτελών των συνέδρων πριν από την είσοδο τους στις Αίθουσες του Συνεδρίου. Εκτύπωση & τοποθέτηση των καρτελών των προεδρείων πριν από κάθε session. Επιβεβαίωση ότι έστω ένας από τους δύο προέδρους της θεματικής ενότητας είναι παρόν/παρούσα.

Φωτογράφιση:
Καταγραφή των σημαντικότερων στιγμών του συνεδρίου σε ψηφιακή μορφή (φωτογραφία & βίντεο).

Back up:
Διατήρηση της ομάδας σε επιφυλακή με βάρδιες 2 ατόμων που θα αποτελούν τους εθελοντές μπαλαντέρ, έτοιμοι να καλύπτουν έκτακτες ανάγκες.

Πόστερ:
Πριν το Συνέδριο: Συλλογή, αξιολόγηση και ψηφιοποίηση των αιτήσεων των εθελοντών του Συνεδρίου. Ενημέρωση των εθελοντών σχετικά με την ομάδα στην οποία έχουν επιλεγεί αλλά και τις απαιτήσεις της ομάδας. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου: Διατήρηση της ομάδας σε επιφυλακή με βάρδιες 2 ατόμων που θα αποτελούν τους εθελοντές μπαλαντέρ, έτοιμοι να καλύπτουν έκτακτες ανάγκες

Υποστήριξη ψηφιακών προβολών:
Πριν την έναρξη του Συνεδρίου: Μεταφορά και σύνδεση των Η/Υ που θα χρησιμοποιηθούν στις Αίθουσες του Συνεδρίου. Οριστικοποίηση & τοποθέτηση των προβολικών μηχανημάτων. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου: Εξυπηρέτηση των ομιλητών του Συνεδρίου σε θέματα που αφορούν το χειρισμό και την προβολή της εργασίας τους. Μετά  το τέλος του Συνεδρίου: Αποσυναρμολόγηση και μεταφορά των Η/Υ και των προβολικών από τις αίθουσες.

Υλικό και Γραμματεία:
Πριν το Συνέδριο:Γέμισμα των τσαντών του Συνεδρίου με όλο το απαραίτητο υλικό πριν την έναρξη αυτού. Πριν & κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου: Προετοιμασία του χώρου της Γραμματείας (τραπέζια, Η/Υ, υλικό). Στήσιμο της γραμματείας του Συνεδρίου και αντίστοιχα συγκέντρωση του υλικού στο τέλος της κάθε ημέρας διεξαγωγής του Συνεδρίου.  Εξασφάλιση υλικού συνέδρων (τσάντες Ελλήνων-ξένων).

Σήμανση & Logistics:
Δημιουργία και τοποθέτηση των ειδικών σημάτων οριοθέτησης των χώρων του συνεδρίου. Μετακίνηση & τοποθέτηση αντικειμένων (έδρανα, καρέκλες, κούτες, stands) όπου χρειάζονται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του Συνεδρίου.

Reunion - Komorun
Βοήθεια στη διοργάνωση της αθλητικής εκδήλωσης KomoRun (δρόμος 5km και 1km μέσα στην πόλη της Κομοτηνής) και των εκδηλώσεων Reunion των παλαιών αποφοίτων του Τμήματος.

Μέγεθος T-Shirt  εθελοντή *
Επιπλέον γνώσεις:
Ξένες γλώσσες:
Γενικές Παρατηρήσεις
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy