De vorbă cu Gelozia, Posesivitatea și Invidia despre Iubire - Sâmbătă, 19 Iunie, ora 10:00

Salutări!

Într-o lume care pune preț exclusiv pe logică și pe ce este cunoscut, paradoxal, calea care ne aduce mai aproape de ceea ce căutăm, CALEA IUBIRII ne invită și pe tărâmul abstractului și presupune necunoaștere și a păși în necunoscut.

Atașamentul este important, face parte din experiența noastră de viață, ne ajută să creăm comunități unde să fim susținuți și protejați însă atunci când atașamentul devine dependență, apar provocări.

De aceea, sâmbătă 19 iunie la ora 10:00 organizez o întâlnire online în care o să abordez IUBIREA prin lentila atașamentului și a dependenței de atașament folosind cele trei "surori" celebre: GELOZIA, POSESIVITATEA și INVIDIA.

Dacă te aștepți să îți spun că cele trei sunt rele (ori bune) și că ar trebui să scăpăm de ele, să știi că nu asta am de gând. Hai că știm cu toții că nimic nu poate fi distrus ci doar transformat, de aceea mi-am propus să le reabilitez și împreună să facem un pas către transmutarea lor.

Vei putea adresa întrebări legate de anumite provocări din viața ta referitoare la gelozie, posesivitate și invidie, fie că le resimți puternic în tine, fie că cineva din exteriorul tău le manifestă față de tine.

Vom folosi aplicația ZOOM, iar detaliile de participare le vei primi după completarea acestui formular de înscriere.

Evenimentul va fi înregistrat și va putea fi urmărit și în reluare dacă nu poți participa în direct.

Donația recomandată este de 100 lei (accesul nu va fi condiționat de plata acestei sume).

Îți mulțumesc pentru prezență și sprijin! 🙏

O zi frumoasă,
Orlando
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Numele tău: *
Adresa de e-mail: *
Numărul de telefon: *
Cum dorești să primești detaliile de participare la eveniment? *
(OPȚIONAL) Ce anume îți dorești să afli în cadrul discuției despre subiectul evenimentului?
Dorești să primești pe viitor informații despre evenimentele pe care le susțin, fie pe tema Cheilor Genelor, fie despre alte proiecte care vizează decondiționarea și recondiționarea mentală, emoțională și fizică? Dacă bifezi "DA", atunci vei primi aceste detalii pe adresa ta de E-mail ori pe WhatsApp. Mulțumesc! 🙏 *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy