Jeg støtter, at administrator og IKKE bestyrelsesmedlemmer i ejer- og andelsboligforeninger skal legitimere sig med sundhedskort og pas/kørekort over for banker, kreditforeninger med flere.
Der er brug for din støtte til følgende henvendelse til Finanstilsynet:
"I andelsbolig- og ejerforeninger, som administreres af en administrator, er det ved finansielle transaktioner, som underskrives af administrator i h.t. vedtægter eller fuldmagt, alene denne, som der er pligt til at kræve legitimation fra i h.t. Hvidvasklovens regler"
Sign in to Google to save your progress. Learn more
For at jeg kan informere dig om sagen, bedes du oplyse din e-mail - denne vil ikke blive givet videre til andre.
Er du enig i, at det skal være den valgte administrator og ikke det menige bestyrelsesmedlem, der skal have ansvaret for, at finansielle transaktioner er lovlige? *
Er du enig i, at det skal være administrator som ansvarlig, der skal legitimere sig og ikke  det enkelte bestyrelsesmedlem i  en andels- eller ejerforeningen? *
Skriv venligst i hvilken relation, du besvarer. Er du administrator, bestyrelsesmedlem, ejer, andelshaver, talsmand for en bank, "bare" bank-medarbejder osv osv. Alles stemme har vægt, så på forhånd tak. Du må gerne skrive dit navn her og dine bemærkninger. De vil blive offentliggjort. Din e-mail-adresse bliver IKKE offentligjort. Din e-mail-adresse benyttes kun til at sende information til dig om sagen. Du kan naturligvis her skrive din e-mail-adresse og dermed få noget feedback, som du ellers ikke vil modtage.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of DOMIBUS. Report Abuse