Samtaleskjema til første prosjektsamling
Velkommen til samlingen om Kirken i Stavanger i 2020!
Innen mandag 11.april bes du svare på spørreskjemaet under. Du skal ikke printe det ut, men fylle ut skjemaet digitalt, og trykke på "Submit" når du kommer til siste spørsmålsside.

1) Svarene dine printer jeg ut til deg, og så får du de utlevert på storsamlingen. Du skal bruke dem i samtalen der.

2) Spørsmålene er store. Men du trenger ikke bruke mer enn ca 15 minutter på å besvare dem. Men ikke hopp over flere spørsmål enn høyst nødvendig! Du trenger ikke skrive i kommentarfeltet om du ikke vil.

3) Du svarer kun på vegne av deg selv, ikke på vegne av din menighet el.l.

4) Med kirken menes "Den norske kirke i Stavanger kommune", altså de 17 menighetene i Domprostiet og Ytre Stavanger prosti, som helhet. Alle påstandene/spørsmålene stemmer dermed ikke nødvendigvis med situasjonen i akkurat din menighet akkurat nå.

5) Spørsmålene har ingen skjult agenda. Men de er ledende. De tar utgangspunkt i en krisesituasjon i kirken. Det betyr ikke at det ikke er mye som går bra i menighetene. Men dette er et strategisk valg for å avdekke bekymringer, frustrasjoner og sorger på kirkens vegne allerede på første samling for prosjektet. Det vil komme rikelig med anledninger senere til å fokusere på suksesshistoriene våre!

Navn *
Your answer
E-postadresse *
Your answer
Menighet og stillingsbetegnelse *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms