Sessions informatives al nou voluntariat en mentoria AFEV 2020-21
Et recordem que per al projecte de mentoria social de l'AFEV busquem persones voluntàries entre 18 i 35 anys (no podem acceptar mentors i mentores que siguin majors d'aquesta edat, si aquest és el teu cas, et recomanem visitar la web de la Coordinadora de Mentoria Social per poder trobar algun altre projecte que s'adigui més al teu perfil), que puguin disposar d'una tarda lliure a la setmana -2 hores més el desplaçament al punt de trobada- durant tot el curs 2020-21 (sense interrupcions llargues, més enllà de les vacances escolars de setmana santa i estiu), i que estiguin obertes a conèixer, aprendre, adaptar-se i créixer com a persones i com a referents d'una persona més jove.
Si us plau deixa'ns les teves dades i t'enviarem un recordatori quan s'acosti la data.
Mentrestant, pots consultar http://entandem.cat o seguir-nos a Facebook per més informació.

----
Te recordamos que para el proyectode mentoría social de AFEV buscamos personas voluntarias entre 18 y 35 años (no podemos aceptar mentores y mentoras mayores de esta edad, si este es tu caso, te recomendamos visitar la web de la Coordinadora de Mentoria Social para poder encontrar algún otro proyecto que sea más apropiado para tu perfil), que puedan disponer de una tarde libre por semana -2 horas más el desplazamiento al punto de encuentro- durante todo el curso 2020-21 (sin interrupciones largas, más allá de las vacaciones de semana santa y verano) y que estén abiertas a conocer, aprender, adaptarse y crecer como personas y como referentes de una persona más joven.
Por favor déjanos tus datos y te enviaremos un recordatorio cuando se acerque la fecha.
Mientras tanto, puedes consultar http://entandem.cat o seguirnos en Facebook para más información.
Email address *
Nom // Nombre *
Cognom // Apellido *
Data de naixement // Fecha de nacimiento *
MM
/
DD
/
YYYY
Telèfon // Teléfono
E-mail de contacte // E-mail de contacto *
A quina d'aquestes sessions informatives podries assistir? // ¿A cuál de estas sesiones informativas podrías asistir?
Si cap de les sessions ofertes et va bé, quina disponibilitat tens? // Si ninguna de las sesiones ofrecidas te va bien ¿qué disponibilidad tienes?
Les sessions informatives tenen lloc a la nostra seu // Las sesiones informativas tienen lugar en nuestra sede: Carrer Avinyó, 44 (Barcelona) o per Zoom.
Si per qualsevol motiu no pots venir siusplau avisa'ns per telèfon, mail o whatsapp a 633 26 46 26 / voluntariat@afev.org.
Si por cualquier motivo no puedes venir por favor avísanos por teléfono, mail o whatsapp a 633 26 46 26 / voluntariat@afev.org
Protecció de dades personals / Protección de datos personales
Les teves dades personals s’incorporaran en els fitxers de l’associació AFEV únicament per a la finalitat de convocar-te a les sessions informatives. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podràs exercir el teu dret d’accés, modificació, cancel•lació i oposició tot enviant un correu a AFEV c/ Avinyó, 44 2n Barcelona 08002 o a dades@afev.org . / Tus datos personales se incorporarán en los ficheros de la asociación AFEV únicamente con la finalidad de convocarte a las sesiones informativas. En cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de carácter personal, podrás ejercer tu derecho de acceso, modificación, cancelación u oposición enviando un correo a AFEV c/ Avinyó, 44 2n Barcelona 08002 o a dades@afev.org.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Afev. Report Abuse