Dekkarifestivaalin rinnakkaisohjelmaa, Pakohuonepeli Dekkarifestivaalilla 21.9. Paasitornin tornissa
Vain Dekkarifestivaalin lipun ostaneille

Tornin mysteeri

Helsingin Tähtitorninmäeltä on löytynyt ruumis, ja epäilty murhaaja on vangittu. Epäilty kiistää rikoksen, eivätkä rikostutkijat ole löytäneet pitäviä todisteita hänen syyllisyydestään. Paasitornin huipulta paljastui juuri salainen piilopaikka, jossa epäilty on ilmeisesti punonut juonensa. Tornissa käy ilmi murhaajan syvä intohimo kotimaisia dekkareita kohtaan, mutta rikostutkijat eivät äkkiseltään löytäneet todisteita murhasta. Auta selvittämään tornin mysteeri! Kiire on käsin kosketeltava, koska ilman pitäviä todisteita epäilty joudutaan vapauttamaan hetkenä minä hyvänsä.

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Suomen Kirjainstituutti rakentavat Dekkarifestivaaleille pakohuonepelin, joka ammentaa kotimaisesta rikoskirjallisuudesta. Peliin osallistutaan yhdessä ryhmän kanssa, ja yksi peli kestää noin 20 minuuttia. Tuona aikana ryhmän tulee yhteistyössä löytää vihjeet ja selvittää ratkaisut arvoituksiin.

Kaikki Dekkarifestivaalille lipun ostaneet voivat ilmoittautua pakohuonepeliin. Kuhunkin ryhmään mahtuu enintään 6 pelaajaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom. Vain yksi peli/henkilö. Valitse haluamasi aika listalta ja ilmoittaudu mukaan!

Tornin mysteeri – pakohuonepeli *
Nimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service