Toestemming Beeldmateriaal Vroonestein
Beste ouder(s) / verzorger(s),

Op onze school laten wij u door middel van foto’s en video’s zien waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens activiteiten, schoolreisjes of lessen. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto’s (en soms in video’s) te zien zijn. Daarnaast gebruiken stagiaires en leerkrachten filmpjes voor Feedback. Feedback is een belangrijk instrument om de kwaliteit van het onderwijs nog meer te verbeteren.

Om nieuwe ouders aan te trekken laten we leuke foto’s en filmpjes via de Website en Facebook zien. De Facebook pagina is een laagdrempelig uithangbord van de school. Leuk om direct te zien wat er gebeurt en niet een aantal dagen later. We zien hem eigenlijk als een goede/leuke nieuwspagina. En het is, samen met de website, ook één van de manieren om nieuwe collega’s te interesseren voor onze school. Het tekort aan leerkrachten wordt immers steeds groter.

Uiteraard gaan we zorgvuldig om met foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s waardoor leerlingen schade kunnen ondervinden. De naam van de leerling wordt niet vermeld.

Middels dit bericht vragen wij u, d.m.v. een Ja / Nee keuze, of wij beeldmateriaal van uw zoon of dochter mogen gebruiken (binnen de school / buiten de school). U mag natuurlijk altijd de door u gegeven toestemming intrekken of op een later moment alsnog toestemming geven. Uw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons, of in onze opdracht, worden gemaakt.

Onze school behoort tot de 23 scholen binnen de Stichting Trinamiek. Trinamiek heeft een servicebureau dat het bestuur en de scholen ondersteunt. De website van Trinamiek richt zich op het informeren van ouders over de scholen en op het werven van leerkrachten. Daarvoor maakt Trinamiek ook graag gebruik van foto’s en filmpjes die bij de scholen gemaakt zijn. Ook voor het gebruik van foto’s en filmpjes door Trinamiek vragen wij uw toestemming.

We begrijpen ook dat u als ouder/verzorger foto’s of filmpjes van uw kind en andere leerlingen maakt tijdens een activiteit op school. We vragen u zorgvuldig en respectvol om te gaan met  foto’s en filmpjes waarop andere leerlingen staan. De toestemming die u aan de school geeft geldt niet voor andere ouders. Het is daarom niet toegestaan om ongevraagd foto’s en filmpjes waar medeleerlingen op staan te publiceren en/of te delen via een website of ander social media. Het is voor ons niet mogelijk om dit te controleren, we vertrouwen erop dat u zich aan deze regel houdt.

Alvast bedankt voor de medewerking!

Basisschool Vroonestein
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Trinamiek. Report Abuse - Terms of Service