Pedalem per Vinyols
4 de novembre diumenge hora: 10.00 h Lloc de trobada: Parc de la Festa

Bicicamp ha donat suport a la senyalització de camins del terme de Vinyols i els Arcs. Es per això que anirem fins aquest poble i un cop allí a les 10 del mati començarem una ruta pel seu terme que ens ensenyarà els camins degudament senyalitzats. Un cop fet el recorregut ens espera al poble un refrigeri per cel.lebrar-ho, per tot seguit tornar al punt de partida, el parc de la Festa

Recorregut: 26 kms .. Dificultat: mitjana. A partir de 10 anys.
Activitat gratuïta. Cal inscripció pels qui surtin de Reus

OBSERVACIONS GENERALS:
Cal portar casc i es recomana dur roba còmode i prendre aigua.
Els menors han de venir sempre acompanyats d’un adult.
L’edat recomanada és orientativa. Cal que valoreu les possibilitats de l’infant per fer el recorregut. Si teniu dubtes contacteu amb nosaltres per correu electrònic.

ORGANITZA: Bicicamp i Ajuntament de Vinyols

Email address *
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
A continuació us demanem autorització per poder utilitzar les dades que ens oferiu en aquest formulari. Les dades seran utilitzades només per a la organització de l'activitat i la difusió d'altres activitats similars. Es imprescindibles que marqueu si o no per a poder formalitzar la inscripció.
Autoritzo a incorporar les meves dades al fitxer de USUARIS BICICAMP* *
Required
* CLÀUSULA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: En compliment del nou Reglament General de
Protecció de dades, t’informem del següent:

El responsable de les dades facilitades lliurement és L'associació Bicicamp amb NIF G-55527121, amb seu a Centre Civic del Carme, Pl de la patacada 1 43201 Reus i correu electrònic infobicicamp@gmail.com
En nom de l’organització tractem la informació que ens facilites per tal d’oferir el servei sol·licitat. La finalitat d’aquest fitxer :USUARIS BICICAMP és facilitar la gestió dels serveis i activitats que s’ofereixen des de l’entitat Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a Bicicamp estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licitem la seva autorització per oferir serveis relacionats amb els sol·licitats.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms