Föreläsning: Linnéa Claeson
*********** OBS! NU ÄR ANMÄLAN TILL GARANTERAD SITTPLATSBILJETT STÄNGD. Du är trots detta välkommen att delta vid föreläsningen, men får vara beredd på eventuell ståplats. Överskrids lokalens maxantal kan vi bli tvungna att neka inträde av säkerhetsskäl. ************
OM CIVILKURAGE, MEDMÄNSKLIGHET OCH HUR VI STÅR UPP FÖR DET VI TROR PÅ

Som ett led i att stärka länets tjej- och damidrott bjuder SISU Idrottsutbildarna Gävleborg kostnadsfritt in dig till föreläsningen med Linnéa Claeson. Alla som har ett engagemang för idrottens värdegrund är välkomna – ledare, idrottsaktiva, styrelser och övrig allmänhet! Gå med din träningsgrupp, din styrelse, dina arbetskamrater … lyssna, reflektera och för diskussionen vidare!

Plats: Göransson Arena, Sandviken.
Datum/tid: Lördagen den 14 september kl 11.30–12.45
Kostnadsfritt.

Lunchrestaurangen på Göransson Arena håller öppet under föreläsningen – om du vill köpa lunch för att äta och lyssna samtidigt finns ett begränsat antal bord iordningställda på balkongplats plan 2. OBS! Ej bokningsbara – först till kvarn.

Linnéa Claeson talar engagerande, tankeväckande och kritiskt om civilkurage, medmänsklighet och hur vi står upp för det vi tror på. Hon är handbollsproffset som grundade Instagramkontot Assholesonline, där hon bemöter sexuella trakasserier med humor och allvar.

Genom att medvetandegöra problemen och föra upp dem till diskussion har hon talat för ledare i såväl EU-kommissionen som lokala idrottsföreningar och arbetsplatser. Hur vi snackar med varandra och att internet är på riktigt måste diskuteras och förstås på alla nivåer – för en snällare framtid.

Föreläsningen ingår som en del av arrangemanget Sportlördag – ett adrenalinfyllt sportevent med fokus på damidrotten.
Läs mer om hela evenemanget på: www.sportlordag.com

Lokalen tar ett stort antal personer, men för att säkra en sittplats vill vi att du anmäler dig via detta formulär senast onsdagen den 11 september. Anmälningsformulär hittar du genom att klicka på "Nästa" här nedan.

Arrangör av föreläsningen: SISU Idrottsutbildarna Gävleborg
Medarrangör: Göransson Arena

Frågor och funderingar? Välkommen att kontakta Ingela Norberg, Gävleborgs Idrottsförbund/SISU Idrottsutbildarna Gävleborg:
Telefon: 070-148 37 17
Mail: ingela.norberg@gavleborg.rf.se

Om du vill veta hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa mer i vår integritetspolicy på www.rf.se/gavleborg

Bild: Julia Lönnborg.
Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy