Rapportering av tillbud

Genom att du rapporterar tillbud, allvarligt tillbud, mindre allvarlig eller allvarlig arbetsolycka eller arbetssjukdom hos Undertaksföreningen kan vi samla statistik och förse olika instanser med en samlad rapport för olyckor inom undertak- och systemmellanväggsbranschen. Detta för att tillsammans med branschen långsiktigt verka för en förbättrad arbetsmiljö och för att förebygga att detta händer igen.

Anmälan görs anonymt (om du inte väljer att ange namn- eller kontaktuppgifter i något av kommentarsfälten).

Formuläret tar 5 - 10 minuter att fylla i.

OBS! Denna rapportering ersätter inte din skyldighet som arbetsgivare att rapportera arbetsskador till Försäkringskassan och de allvarliga arbetsolyckorna eller allvarliga tillbuden till Arbetsmiljöverket. Du behöver också som arbetsgivare utreda vad som hänt så att det inte händer igen.

Som anställd berättar du för din chef vad som hänt.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Så skyddar vi dina uppgifter
Den 25 maj 2018 infördes den nya dataskyddsförordningen (GDPR) i hela EU. De nya bestämmelserna ersätter personuppgiftslagen (PuL) och skärper kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter. Att du känner dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss är något vi på Undertaksföreningen värdesätter högt.

http://www.undertaksforeningen.se/dokument/personuppgiftspolicy.pdf kan du läsa mer om hur vi skyddar och hanterar dina personuppgifter.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy