Anslutning till Terapeutonline.se
Välkommen att söka medlemskap på Terapeutonline.se och. Villkor och förutsättningar hittar du på terapeutonline.se/faq under Medlemskap. Årsavgift är 1 490 kr + moms. Fördjupad information för dig som terapeut finns på terapeutonline.se/terapeutinfo.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Förnamn *
Efternamn *
Medlemskod från terapeut som bjöd in dig (LÄMNA TOM om kod saknas)
Tel/mobil
Företag/organisation (LÄMNA TOM om företag saknas)
Utdelningsadress *
Postnummer *
Ort *
Kommun *
Land
Organisations-/personnummer *
Jag är sedan tidigare medlem på Coacheronline.se *
Anvisningar för att ange yrkestitel
VAR OMSORGSFULL med att det du uppger är en YRKESTITEL för en etablerad terapeutisk metod som du a) är utbildad i, b) har utbildningsbevis eller legitimation för, och c) erbjuder via nätet.
Yrkestitel avser alltså UTESLUTANDE din terapeutyrkesroll, inte färdigheter eller specialiseringar. Vill du uppge andra färdigheter gör du det i din långa beskrivande text längre ner.
Yrkestitel (vad du är) *
Required
Anvisningar för att ange specialisering/specialistutbildning
Liksom för yrkestitel är det viktigt att du är OMSORGSFULL med att det du uppger är en SPECIALISERING - alltså specifika problemområden som du specialiserat dig på att hjälpa dina klienter med. Vill du uppge andra kompetenser gör du det i din långa beskrivande text längre ner.
Specialisering (vad du specialiserat dig på)
Språk *
Required
Gör så här om du vill göra länkar, rubriker, listor m m
I alla textrutor kan du använda HTML-koder för att åstadkomma mer - om du vill:
  • Skapa en länk: skriv <a href=länken>länktexten</a>, t ex <a href=https://regeringen.se>Regeringens hemsida</a>. För att länka till mejladress använder du mailto: istället för https://, t ex mailto:info@regeringen.se.
  • Omge underrubriker med <h3>rubrik</h3>, t ex <h3>Mina bästa exempel</h3>
  • <b>fetstil</b>, <u>understruket</u>, <i>kursivt</i>
  • Punktlista: Inled med <ul>, omge sedan varje punkt med <li>texten</li>, avsluta med </ul>, t ex <ul><li>rad 1</li><li>rad 2</li></ul>
Kort beskrivning (visas i listan, max 100 tecken, motsv ca 15 ord. INGA RADBRYTNINGAR.) *
Lång beskrivning (visas på din personliga hemsida, max 1200 tecken, motsv ca 200 ord) *
Återkoppling från klient (frivilligt, visas som citat i din profil. Använd talstreck istället för citationstecken, skriv </p><p> mellan varje citat om du har flera)
Jag arbetar via (OBS Kryssa Digiroom också - ingår i ditt abonnemang) *
Required
Epostadress i profil *
Webbadress (inleds med https://)
Bokningslänk (om du har någon, t ex på Boka Direkt eller Boka.se) eller mejladress. Länk inleds med https:// och mejladress med mailto: (t ex mailto:lars@terapeutonline.se)
Villkor (frivilligt), t ex prisuppgifter (inkl moms) eller högkostnadsskydd. Valfri text, publiceras på din profilsida. Här kan du även ange ifall du lämnar nöjdhetsgaranti eller andra villkor  som klienten behöver veta.
Hantering av dina data *
Required
Medlemsvillkor *
Required
Vad händer nu?
När du skickat in formuläret genom att klicka på knappen nedan får du ett mejl som bekräftelse på att vi tagit emot dina uppgifter. NÄSTA STEG är att mejla in ditt foto och utbildningsbevis. Följ anvisningarna på bekräftelsesidan som visas när du klickat på Skicka.

OM DU INTE FÅR "Tack för att du gjort steg 1" när du klickat på knappen betyder det att din ansökan INTE GÅTT IVÄG, sannolikt för att du använt för lång text ovan, eller inte fyllt i en obligatorisk uppgift. Rulla uppåt i formuläret så visas med RÖD TEXT det som behöver rättas till.

Hälsningar,
Lars & Britt-Marie
Terapeutonline.se
info@terapeutonline.se
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy