Anslutning till Terapeutonline.se
Välkommen att söka medlemskap på Terapeutonline.se. Villkor och förutsättningar hittar du på terapeutonline.se/faq under Medlemskap. Årsavgift är 995 kr + moms. Fördjupad information för dig som terapeut finns på terapeutonline.se/terapeutinfo.
Email *
Förnamn *
Efternamn *
Medlemskod från den som bjöd in dig *
Tel/mobil *
Företag/organisation
Utdelningsadress *
Postnummer *
Ort *
Kommun *
Land
Jag är sedan tidigare medlem på Coacheronline.se *
Anvisningar för att ange yrkestitel
VAR OMSORGSFULL med att det du uppger är en YRKESTITEL för en etablerad terapeutisk metod som du a) är utbildad i, b) har utbildningsbevis för, och c) erbjuder via nätet.
Yrkestitel avser alltså UTESLUTANDE din terapeutyrkesroll, inte färdigheter eller speicaliseringar. Vill du uppge andra färdigheter, t ex coachning, gör du det i din långa beskrivande text längre ner.
Yrkestitel (vad du är) *
Required
Anvisningar för att ange specialisering
Liksom för yrkestitel är det viktigt att du är OMSORGSFULL med att det du uppger är en SPECIALISERING - alltså specifika problemområden som du specialiserat dig på att hjälpa dina klienter med. Vill du uppge andra kompetenser gör du det i din långa beskrivande text längre ner.
Specialisering (vad du specialiserat dig på)
Språk *
Required
Kort beskrivning (visas i listan, max 100 tecken, motsv ca 15 ord) *
Lång beskrivning (visas på din personliga hemsida, max 1200 tecken, motsv ca 200 ord) *
Återkoppling från klient (frivilligt, visas som citat i din profil. Använd talstreck istället för citationstecken, extra tomrad mellan flera citat)
Jag arbetar via (OBS Kryssa Digiroom också - ingår i ditt abonnemang) *
Required
Epostadress i profil *
Webbadress (inleds med https:// eller http://)
Bokningslänk (om du har någon, t ex på Boka Direkt)
Villkor (frivilligt), t ex prisuppgifter (inkl moms). Valfri text, publiceras på din profilsida. Här kan du även ange ifall du lämnar nöjdhetsgaranti eller andra villkor som klienten behöver veta.
Hantering av dina data *
Required
Medlemsvillkor *
Required
Vad händer nu?
När du skickat in formuläret genom att klicka på knappen nedan får du ett mejl som bekräftelse på att vi tagit emot dina uppgifter. NÄSTA STEG är att mejla in ditt foto och utbildningsbevis. Följ anvisningarna på bekräftelsesidan som visas när du klickat på Skicka.

OM DU INTE FÅR "Tack för att du gjort steg 1" när du klickat på knappen betyder det att din ansökan INTE GÅTT IVÄG, sannolikt för att du använt för lång text ovan, eller inte fyllt i en obligatorisk uppgift. Rulla uppåt i formuläret så visas med RÖD TEXT det som behöver rättas till.

Hälsningar,
Terapeutonline.se
info@terapeutonline.se
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy