Ilmoittaudu Toisto-koulutukseen to 12.9.24 klo 12-14.
Haluatko opettaa suomen kielen alkeita maahan muuttaneille vapaaehtoisena? Haluaako järjestönne tarjota suomen alkeiden opetusta? Oletko suomen opettaja ja haluat ottaa Toisto-menetelmän haltuun? Tai kenties Toisto-menetelmä muuten vaan kiinnostaa?

Järjestämme kaikille avoimen Toisto-koulutuksen torstaina 12.9.2024 kello 12-14 Zoomissa. Tällä lomakkeella voit ilmoittautua koulutukseen. 

Tämä koulutus on suomenkielinen, maksuton ja siitä jaetaan todistus pyydettäessä.

Koulutuksessa saat yleistietoa Toisto-menetelmästä ja kuinka myös vapaaehtoiset voivat sen avulla opettaa suomen kielen alkeita maahan muuttaneille. Koulutuksessa esitellään myös Toisto-menetelmän yhteisöllistä ja kuuntelemiseen ja toistamiseen perustuvaa lähestymistapaa.

Toisto-menetelmällä suomen kielen alkuaskeleita voidaan ottaa monikielisissä ryhmissä eikä ohjaajilla tarvitse olla yhteistä kieltä oppijoiden kanssa. Oppijoiden ei tarvitse olla kirjoitus- tai lukutaitoisia.

Toisto-ohjaajaksi voi ryhtyä henkilö, joka osaa suomea sujuvasti ja on sitoutunut Toisto-menetelmään ja sen arvoihin. Toiston arvoja ovat turvallisuus, saavutettavuus, yhteisöllisyys ja ilo!

Toisto-ohjaajien ei tarvitse muistaa kielioppisääntöjä eikä olla pedagogisesti päteviä opettajia. Myös henkilöt, jotka ovat itse oppineet suomen kielen aikuisena, ja osaavat sitä sujuvasti, voivat mainiosti opettaa Toisto-menetelmän avulla. 

Toisto-tuokioita vetävät vapaaehtoiset, mutta Toisto-ryhmiä voi järjestää osana erilaisten järjestöjen ja yhdistysten toimintaa ja myös kunnissa, laitoksissa ja erilaisissa yleishyödyllisissä palveluissa ja hankkeissa.

Voit tutustua Toiston opetusmateriaaleihin jo etukäteen: https://suomenkielisanootervetuloa.fi/ 

Lähetämme ilmoittautuneille Zoom-linkin tässä lomakkeessa ilmoittamaasi sähköpostiin vasta vähän ennen aloittamista (edellisenä tai samana päivänä). Laitathan ajan jo itsellesi kalenteriin!


Tiedustelut ja yhteydenotot Minna Savolaiselle minna.savolainen@luetaanyhdessa.fi tai 0503303132.
Peruutuksista ei tarvitse ilmoittaa.


Lisätietoa: toistomalli.fi


TERVETULOA! 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimi *
Sähköpostiosoite (tarkistathan oikeinkirjoituksen): *
Mitä tahoa edustat, jos jotain? 

Missä toimit vapaaehtoisena tai oletko vaan muuten kiinnostunut aiheesta tai edustatko kuntaa tai hv-aluetta vai oletko töissä järjestössä / yhdistyksessä, oppilaitoksessa tms?
*
Vapaaehtoinen kommentti tai kysymys etukäteen, johon toivot koulutuksen vastaavan:
Ilmoittautumalla hyväksyt, että nimesi ja sähköpostisi näkyy muille ilmoittautuneille ja osallistujille, koska kyseessä on etätilaisuus.  Yhteystietojasi käytetään vain Suomen Akateemisten Naisten Liiton kotoutumistoimintojen, eritoten Toistetaan yhdessä -hankkeen, yhteydenpitoon. Esim. lähetämme joskus esitysdiat jälkikäteen. Emme jaa tietojasi ulkopuolisille. *
TERVETULOA!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Suomen Akateemisten Naisten Liitto. Report Abuse