Formulier voor de Zeister Knoop Rekening
Welkom bij de Zeister Knoop, onze lokale, circulaire en digitale munt. Lokaal, hij bestaat alleen in Zeist. Circulair omdat de munt na jouw besteding alleen in Zeist rond kan gaan. Digitaal, omdat je via je telefoon betaalt.
De waarde van een Zeister Knoop of ZK is gewoon een Euro. Het verschil is dat je weet dat met jouw besteding in Zeister Knopen, de besteding die daarna plaatsvindt met jouw geld, ook lokaal is.
We zorgen er voor dat de ondernemers en organisaties waar je met Knopen betaalt, toch altijd voldoende euto's hebben om hun andere inkopen mee te betalen.

We openen graag een Zeister Knoop Rekening voor je. Dat kan door je gegevens via dit formulier achter te laten.

Op dit moment kun je als consument je Knopen besteden bij Bakker Albert (brood & gebak), Rijwielpaleis (fietsen), De Proeftafel (wijn en bier), Kramer & Van Doorn (boeken en kopje koffie), Simon Lévelt (bio koffie & thee), Samen Slim Rijden Zeist (de e-deelauto), De Groene Winkel (biologische supermarkt), You-r-nature (etherische olie, massage) Juwelier Heijmans (juwelen, horloges), Woortman Notarissen (testamenten e.d.), Lokaal Victoria (horeca), Azijnmakerij (horeca) BioBasis (catering en restaurant), Proeflokaal Brewers.
De bedrijven kunnen bij anderen met knopen betalen. Komende maanden verwachten we mooie uitbreiding. Heb je verzoeken? Laat het weten! We werken, zoals je weet aan een groei naar 100 bedrijven. En daarna meer. Veel van deze bedrijven kunnen in aanmerking komen voor een bestedingskrediet (renteloos!) van ZK 1.000 om lokaal extra snel te kunnen inkopen.

Om de rekening te mogen openen hebben we gegevens van je nodig. Die geef je via dit formulier in. Vanuit Zeister Knoop geven wij dat door aan Circuit Nederland/Cooperatie Circulair Geld Nederland u.a. die het betaalsysteem aanbiedt, zoals de rekening. Om de rekening te mogen openen, moeten we je identificeren. Dat doen we via een incasso van @0,01 van een reguliere Nederlandse Bankrekening. Met deze rekening kun je later ook je saldo opwaarderen!

Naast de €0,01 betaal je geen inschrijfgeld. We rekenen een vermijdbare %bijdrage van 1/60% per dag over je saldo. Dit is vooral om de bedrijven te stimuleren hun Knopen snel bij elkaar uit te geven, te laten rollen. Het aankopen van Zeister Knopen is gratis en kan in bedragen van maximaal € 150 per keer.

De verdere eisen:
- Je vult je gegevens in onderstaand formulier naar waarheid in;
- Je gaat akkoord met de Algemene Voorwaarden van het Social Trade Circuit Nederland (Link: https://www.circuitnederland.nl/algemene-voorwaarden/ ), waar de betaalrekening wordt ondergebracht;

Vragen? Kijk op de website bij de FAQ of neem contact op via contact@zeisterknoop.nl
Email address *
Voornaam en achternaam *
Gewenste gebruikersnaam (=inlog voor je rekening, maximaal 16 tekens) *
Emailadres dat je wilt gebruiken *
Mobiele telefoon
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
IBAN *
Welke andere bedrijven zou jij graag mee zien doen in Zeist? Bij voorkeur met contactgegevens.
Instemming *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Kuraĝo Bedrijfsadvies. Report Abuse