Inschrijvingsformulier - RAM Jeugdstage 2023

Yieha! Na een succesvolle eerste en tweede editie in Tongerlo en Mechelen, organiseert RAM in 2023 opnieuw een niet-te-missen jeugdstage

Een leuk, gezellig en sportief weekend voor al onze Benjamins, Pupillen en Miniemen (geboortejaren 2010 t.e.m. 2015). Dat is het doel van deze stage. Naast enkele trainingen zal er op de stage ook zeker tijd zijn om plezier te maken en elkaar (nog) beter te leren kennen.

Deze editie trekken we naar het prachtige Overijse. We verblijven er in Chirohuis ‘De Hagaard’, waar we kunnen overnachten in ruime, verzorgde slaapkamers; lopen en ravotten in het speelbos; chillen in de grote polyvalente zaal; en nog zo veel meer. Trainen doen we in het prachtige en moderne atletiekpark 'Den Heurk'.

Deze onvergetelijke stage zal doorgaan van vrijdag 14 t.e.m. zondag 16 april 2023 en wordt jullie aangeboden voor €100 per atleet.

Wil je er graag bij zijn? Vul dan snel dit formulier in. Een tijdje nadat u dit formulier heeft ingevuld zal u van ons een bevestigingsmail krijgen met daarin de instructies voor de betaling van het inschrijvingsgeld.

Heb je nog vragen? We beantwoorden ze met plezier! Aarzel dus zeker niet om ons hierover aan te spreken op de training, of stuur een mailtje naar ram@atletiek.be.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy