Klubbkläder TMOK (höst-vinter 2020)
Är det dags för en ny beställning? Även om det inte funnits så många tävlingar i år kanske några plagg är urvuxna eller behöver kompletteras. För att kunna dra igång en beställning vill jag stämma av intresse.

Alla svar är viktiga för mig, dvs även om du INTE vill beställa kläder i vår. E-postadressen är för att jag ska ha lite koll och kunna följa upp dina ev. frågor.

HUR GÅR DET TILL?
Vår leverantör av OL-kläder är för närvarande SIGN och de öppnar en webshop åt oss ifall vi vill beställa. Efter ett par, tre veckor stänger shopen och alla beställningar summeras. Därefter skickar SIGN iväg beställningarna till fabriken. Det är ca 7-8 veckors leveranstid (efter stängd webshop) eftersom plaggen sys och trycks speciellt efter vår order. OM intresse finns, hoppas jag vi kan beställa snart och ha kläderna sent i december eller januari. Nästan alla plagg har minsta antal 5 st så det blir beställning om jag ser ett större intresse. I annat fall frågar jag igen i början på nästa år.

Här kan du läsa mer om hur det gick till vid förra beställningen.
http://drive.google.com/file/d/1Ed2EOKbfMijLYi9-GoSqYJhmjMu9X5Jy/view?usp=sharing

NÄR KAN MAN FÅ BESTÄLLNINGEN?
Leveranstid från stängd webshop hos SIGN brukar vara ca 8 veckor, så vi kan inte garantera leverans före jul. Nytt beställningstillfälle kan dra igång i dec-jan-feb så blir det leverans i mars-april, men allt beror på intresse.

OM ENKÄTEN
Denna enkät är indelad i följande delar; OL-kläder, vinterkläder samt second hand. Det tar ett par minuter att svara och det hjälper mig väldigt mycket i kontakten med leverantörer.

Tusen tack för din hjälp!
Hälsar Nina Boljang
Klädansvarig TMOK

Frågor? Maila boljang.nina@gmail.com
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy