KURS "ROBOTIKA 1" - NIVO 1, 2, 3, 4, 5
Kurs "ROBOTIKA 1" ima za cilj da detetu pruži osnovno znanje i veštine u radu sa elektronikom, robotikom i osnovama programiranja u programskom jeziku C. Na našem kursu deca ne prolaze kroz klasične metode učenja programiranja već, kroz interaktivni deo (povezivanje delova, spajanje komponenti, kombinovanje...) stiču širu sliku primene samog znanja programiranja u praksi.

Kurs "ROBOTIKA 1" sačinjen je od 5 ciklusa (nivoa). Na svakom nivou deci se zadaju zadaci i vežbe prilagođeni trenutnom znanju i uzrastu deteta. Završetkom svakog ciklusa dete dobija sertifikat i potvrdu sa kojom moze u bilo kom trenutku da upiše naredni nivo. 

Svaki ciklus (nivo) na kursu traje od 8 radionicaRadionice se održavaju dva puta nedeljno, svaka radionica (čas) traje 1h.  Termini održavanja radionica su prepodne i posle podne, sa mogućnošću promene smene za decu koja menjaju smenu u školama, kao i fiksni termini za decu koja konstantno pohađaju školu u jednoj smeni ili im odgovara jedan termin u toku dana. Vikendom su uglavnom radionice u prepodnevnim časovima. Nakon zatvaranja prijava 25. AVGUSTA pravimo i uklapamo grupe - oko tog datuma možete očekivati da Vas naši predavači kontaktiraju radi dogovora.

Radionice odnosno časovi se održavaju u malim grupama, do 5 polaznikaRad sa decom je u velikoj meri individualan. Ovo nam omogućavaju male grupe i naš program učenja i usavršavanja u oblastima robotike, elektronike i programiranja.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
ODABERITE NIVO ZA KOJI PRIJAVLJUJETE DETE *
IME I PREZIME DETETA *
GODINA RODJENJA DETETA *
RAZRED KOJI JE UPRAVO KRENUO/LA *
IME I PREZIME RODITELJA *
BROJ TELEFONA RODITELJA ZA KONTAKT *
E-MAIL ADRESA RODITELJA *
KONTAKT: *
Required
TERMINI *
Čekirajte okvirno koji dan bi Vam odgovaralo da su termini za kurs robotike. Posle prijave se prave grupe i dogovaraju tačni termini.
Required
TERMINI RADNIM DANIMA:
TERMINI VIKENDOM:
NAPOMENA ZA TERMINE RADNIM DANIMA.
** Ukoliko imate želju da se časovi održavaju odredjenim danima u odredjeno vreme.
** Ukoliko želite da uzmemo u obzir nesto prilikom formiranja grupa i rasporeda.
** Bilo koja sugestija ili napomena prilikom kontakta.
HVALA NA PRIJAVI  :) 
25. AVGUSTA  2022. godine zatvaramo prijave za septembar mesec po jeftinijim cenam i sa vecim mogućnostima za odabir termina. Nakon ovog datuma vršićemo upis samo u slobodne termine i samo za odredjene uzraste.

Izmedju 20-tog i 30-tog Avgusta mozete očekivati da će vas naši predavači kontaktirati radi dogovora i organizacija grupa.

MakerRobotics team
tel: 069/ 214 -1297
Vojvode Stepe 21, Autokomanda, Beograd
Pratite nas na instagram-u i facebook-u ( makerrobotics )
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.