Volontiraj na OHOHO festivalu (2019.)
Autonomni kulturni centar, kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da su Vaši osobni podaci prikupljeni u svrhu prikupljanja podataka o sudionicima volontiranja na programu "OHOHO festival 2019." i da će biti obrađeni u skladu sa zakonom.
Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da, sukladno članku 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka, slobodno i izričito dajete privolu na prikupljanje i Vaših osobnih podataka ustupljenih Autonomnom kulturnom centru, u svrhe koje su ovdje izričito navedene. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka. Stoga, ovu Izjavu niste dužni prihvatiti, niti unositi svoje osobne podatke u jedan od obrazaca koje su Vam kao sudioniku/ci volontiranja na programu "OHOHO festival 2019." ponuđene.

Autonomni kulturni centar može prikupljati i obrađivati Vaše sljedeće podatke:
- Ime, prezime, adresa elektroničke pošte, broj telefona/mobitela, zanimanje, obrazovanje, datum rođenja,oib

Po prihvaćanju ove Izjave, i unosom Vaših osobnih podataka isti će biti prikupljeni radi potreba evidentiranja sudionika/ca programa "OHOHO festival 2019." kojeg organizira Autonomni kulturni centar, te sukladno članku 21. Zakona o zaštiti osobnih podataka, radi potrebe obrade osobnih podataka u evaluacijske svrhe.

Vaši će se osobni podaci tretirati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i uz primjenu odgovarajućih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Autonomni kulturni centar poštuje privatnost svojih korisnika/ca, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka, te nijedna treća strana osim zaposlenika/ca udruge, zbog poslova koje obavljaju i voditelja volontera, nema pristup Vašim osobnim podacima. Vaši osobni podaci mogu se priopćavati trećim osobama bez vaše izričite prethodne privole samo u slučajevima izričito propisanim zakonom.

Vaši osobni podaci, nalaze se u ovoj prijavnici i pohranjeni su na Google disku AKC-ovog službenog maila. Sukladno članku 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka u bilo kojem trenutku, u potpunosti ili djelomice, besplatno i bez ikakvog objašnjenja možete odustati od dane privole opozvati svoj pristanak na aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka.

Opoziv možete podnijeti osobno u prostoru Autonomnog kulturnog centra, poštom na: AKC, Pierottijeva 11, 10000 Zagreb i elektroničkom poštom na adresu: akc.attack@gmail.com
Nakon pažljivog čitanja i razumijevanja informacija u ovoj Izjavi, dopuštate da Autonomni kulturni centar, kao Voditelj zbirke osobnih podataka i korisnik, obrađuje i koristi vaše osobne podatke prikupljene putem ovog obrasca radi slanja informacija o festivalu i kao dokaz o prijavama za festival. Ujedno, ovom izjavom prihvaćate da Vam se dostavljaju te informacije na e-mail adresu navedenu u obrascu.
Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina i da zakonski možete dati svoj pristanak, čime ujedno potvrđujete prihvaćanje Izjave o zaštiti privatnosti Autonomnog kulturnog centra, s čijim ste sadržajem upoznati.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
*
Required
Upiši svoje puno ime i prezime *
Kontakt mobitel *
OIB podnositelja prijave *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Najviša završena razina školovanja do sada *
Adresa, mjesto i država prebivališta *
Opišite svoja dosadašnja volonterska iskustva *
Što vas motivira za volontiranje na OHOHO festivalu? *
Opišite svoja očekivanja od volonterskog angažmana na festivalu *
U nastavku dodajte komentar ili napomenu, ukoliko imate potrebu nešto posebno istaknuti
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy