INSCRIPCIÓ II edició PREMIS DONA I ESPORT 2.0
El proper 26 de Gener de 2018 es celebra la 9a Taula Rodona "Dona i Esport", durant aquesta jornada es farà el lliurament de premis en les diferents categories establertes per aquesta edició. Per més informació sobre els premis us podeu adreçar al blog de l'associació: http://donabalafiaassc.blogspot.com.es/. Per facilitar el seguiment de les xarxes de les participants, aquestes hauran de fer arribar aquest formulari d'inscripció indicant la següent informació :
Email address *
Nom i Cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon mòbil *
Your answer
Data de Naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Esport *
Your answer
Club *
Your answer
Categoria del premi a la qual opta *
Compte twitter
Your answer
Compte Facebook
Your answer
Compte Instagram
Your answer
Canal You Tube
Your answer
Blog personal
Your answer
Altres xarxes
Your answer
En cas que la participant sigui menor, s'hauran d'omplir les següents dades
Nom i Cognoms
Your answer
Mare/Pare/Tutor
Your answer
Correu- electrònic
Your answer
Dona Balafia respectarà en tot moment la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, configurada per la Llei orgànica 15/1999, i el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei.
Les persones participants en el concurs, pel fet de participar, consenten que les seves dades siguin incorporades al fitxer de dades de dona Balàfia. Les dades podran ser utilitzades per gestionar el concurs, i a més, per proporcionar informació d’activitats relacionades amb el Barri de Balàfia i la promoció de l’esport.
Les participants tenen la possibilitat d’accedir, rectificar, cancel•lar o oposar-se a la informació facilitada adreçant-se a dba@balafia.org
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms