QÜESTIONARI VALORACIÓ FORMACIÓ 2017
Us demanem que contesteu aquest breu qüestionari amb sinceritat per tal de millorar les nostres properes accions formatives. La valoració es fa de l'1 al 10, tenint en compte que l'1 és el valor més baix o més negatiu i el 10 el més alt o més positiu. El 5 correspondria a una puntuació mitjana.
Nom del curs *
Your answer
Sexe *
Required
Formació *
Valoració formació rebuda *
Valora del 1 al 10 la formació rebuda, tenint en compte que l'1 és el valor més baix o més negatiu i el 10 el més alt o més positiu. El 5 correspondria a una puntuació mitjana.
poc satisfet
molt satisfet
Valoració formador/a del curs *
Valora del 1 al 10 el formador/a que ha impartit el curs, tenint en compte que l'1 és el valor més baix o més negatiu i el 10 el més alt o més positiu. El 5 correspondria a una puntuació mitjana.
poc satisfet
molt satisfet
Valoració espai físic on s'ha desenvolupat el curs *
Valora del 1 al 10 l'espai físic on s'ha desenvolupat el curs, tenint en compte que l'1 és el valor més baix o més negatiu i el 10 el més alt o més positiu. El 5 correspondria a una puntuació mitjana.
poc satisfet
molt satisfet
Materials lliurats
Valora del 1 al 10 els materials lliurats al curs, si és el cas, tenint en compte que l'1 és el valor més baix o més negatiu i el 10 el més alt o més positiu. El 5 correspondria a una puntuació mitjana.
poc satisfet
molt satisfet
Recomanaries aquesta formació? *
Explica que és el que més t’ha agradat:
Your answer
Aspectes a millorar:
Your answer
Altres comentaris i observacions:
Your answer
D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades de caràcter personal s’inclouen en el fitxer de persones usuàries dels serveis de Promoció Econòmica i Treball. La finalitat d’aquest fitxer és gestionar una base de dades de les persones usuàries dels serveis de promoció econòmica i treball de l’Ajuntament de Martorell. No està prevista la cessió d’aquesta informació a tercers. La persona afectada pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició davant el servei responsable del fitxer, departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, camí del Riu sense número, Martorell, 08760.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service