Vær frivillig på Torucon 2019: A World of Secrets
Torucon er et relativt stort arrangement, med et fullpakket program og godt over tusen besøkende, ikke medregnet gjester som kommer for å være dommere, holde paneler og workshops, med mer, arrangører, teknikere og våre fantastiske frivillige! Et slikt prosjekt krever mange forberedelser, sterke armer og kloke hoder; og nettopp derfor vil vi at DU skal bli med oss inn i mysterienes verden frem mot august!

Hvis du er interessert i å bli med i Norges barskeste crew, ha fantastiske opplevelser som gir unike minner for livet og i tillegg få kult stæsj, så meld deg på nå!

Email address *
Vi søker lokale helter!
Alt engasjement er selvfølgelig fantastisk, men vi er likevel dessverre nødt til å sette en grense for hvor langt unna våre fantastiske frivillige kan bo. Dette er fordi vi har mye informasjon å gi, og er avhengige av at de frivillige har mulighet til å delta på møter både for kos og forberedelser. Derfor krever vi at frivillige bor i eller rundt Trondheim, nært nok til å kunne komme inn til byen for å delta på møter. Vi vil gjøre vårt beste for å informere om når møtene er i god tid, så man får gjort plass i kalenderen.

Noe vi har merket oss i løpet av årene, er at ungdomsskoleelever ofte sliter mer enn andre med å komme seg rundt. I tillegg er det mange arbeidsoppgaver som må gjøres på Torucon som krever at man er ganske moden. Derfor har vi bestemt at alle frivillige må være minst 16 år gamle.

Det finnes også noen arbeidsområder som krever at man er myndig (18+). Mer informasjon om dette kommer senere i skjemaet.

Er du minst 16 år gammel og bor i, eller i nærheten av Trondheim? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Torucon. Report Abuse - Terms of Service