2ª JORNADA DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA A FIGUERES: "LES FRONTERES DE LA BIOMEDICINA"
SNY-Science Needs You! (la Ciència us necessita!) és un esdeveniment que tracta d'apropar la recerca de frontera al públic general, mostrant el seu impacte social i econòmic, i de conscienciar de la importància del seu recolzament tant per part de les institucions públiques com d’iniciatives privades. SNY vol presentar també la Ciència com a part de la Cultura, com un procés creatiu similar al d'altres disciplines humanes, en particular al de les Arts. Per això, a la jornada es combinen presentacions de científics de primer nivell amb elaboracions artístiques, sobretot fotogràfiques i musicals, connectant amb el tema científic principal.

El tema d’aquesta segona edició és “les fronteres de la biomedicina”, una àrea de gran desenvolupament degut al gran impacte que té per la nostra salut i benestar. Us convidem a que gaudiu amb nosaltres d’aquesta interessant proposta. Podeu trobar el programa detallat seguint l'enllaç: http://www.acdic.cat/skin/#descrip3

Per qualsevol dubte amb l'inscripció envieu un email a: info@acdic.cat.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
Dia 28 d'Octubre de 2017 al Teatre Jardí de Figueres i a l'Observatori Astrònomic del càmping Bassegoda a Albanyà
Nom
Your answer
Cognoms
Your answer
Data de Naixement (dd/mm/aa)
MM
/
DD
/
YYYY
Adreça electrònica (E-mail)
Your answer
Adreça
Your answer
Codi Postal
Your answer
Població
Your answer
País
Your answer
Mòbil (o fixe si no té mòbil)
Your answer
Vindràs al sopar al Càmping Bassegoda?
El sopar és al Restaurant Agumas del Càmping Bassegoda Park d'Albanyà (http://www.bassegodapark.com) a les 20:00 hores. El preu del sopar és 25 Euros i menú infantil a 12 Euros. A les 22:00h tindrà lloc la xerrada “Astrobiologia: vida a altres planetes?” i l'observació astronòmica a l'observatori de Bassegoda Park (http://www.bassegodapark.com/ca/camping/astronomia).
Si no vols rebre informació de les futures activitats de l'ACDIC marca la següent casella:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms