Tervetuloa tanssiaisiin!
Tämän lomakkeen täyttämällä voit ilmoittautua L'Amusetten järjestämiin tapahtumiin.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimi: *
Sähköposti: *
Sähköpostia käytetään tapahtumasta tiedottamiseen.
Ilmoittaudun tapahtumaan *
Required
Tanssitoiveita Onnettaren koriin
Kerro tässä, mitä tansseja haluaisit tanssia.
Heinäbaali 24.8.2012
L'Amusette järjestää pienet pastoraaliset elonkorjuutanssiaiset Tampereella Tallipihan vanhassa tallissa perjantaina 24.8.

Iltaa vietetään 1700-luvun pastoraalihengessä; säätyläiset tekevät näyttävän paluun luontoon ja kuluttavat aikaa ja satiinisia solkikenkiä kuin viattomat paimenet ikään maaseudun kiiltokuvaversiossa.

Tarjoilut järjestetään nyyttikestiperiaatteella: jokainen on tervetullut kantamaan yhteiseen pöytään oman satonsa hedelmiä. Mikäli tuomisensa tahtoo suunnitella jotenkin 1700-luvun maukkaaseen tapaan, niin aina parempi! Omat ruokailuvälineet mukaan. Baali on sivistyneesti kostea, mutta kukaan ei tietenkään esiinny julkisesti päihtyneenä. Siitä päätyy jalkapuuhun.

Herkkujen ja henkevän keskustelun ohella tarjolla on elävää musiikkia ja tanssia, kunnes jalat pettävät! Musikanttien näännyttämistä välttääksemme turvaudumme myös sähköbardiin. Tanssit arvotaan Fortunan ylitsepursuavasta kukkakorista, josta saattaa löytyä esimerkiksi: Hole in the Wall, Mr. Beveridge's Maggot, Le Pistolet ynnä useita kymmeniä muita tansseja 1700-luvun vaihteesta! Tule ja koe jännitys!

Tansseja ei opetella tanssiaisissa, mutta kukin tanssi kerrataan sanallisesti ennen ilkamoinnin aloittamista ja tanssimestarit kuiskaavat sivistyneesti muistutuksia kunkin tanssin aikana niin kauan kuin on tarpeen. Suuri osa tansseista on aloittelijaystävällisiä, mutta aiempi tanssikokemus ei missään nimessä haittaa. Tanssitoiveita saa myös esittää (ennen tanssiaisia, jotta musiikki ehditään valmistella ja tanssi saattaa Onnettaren koriin).

Pukukoodi on 1700-luku. Järjestäjät eivät edellytä täydellistä autenttisuutta, mutta hyvä yritys on suotavaa. Koneella ommellut, moderneista tuunatut ja epäajanmukaisista materiaaleista valmistetut asut ovat tervetulleita, mutta asuilla toivotaan olevan jotain relevanssia eurooppalaiseen tai euroopan siirtomaiden pukeutumiseen (ml. hiusmuoti, asusteet ja ehostus) vuosien 1680 - 1810 välillä. Käsinommellut silkkireplikat saavat varauksetonta ihailua osakseen ja suuret aplodit ansaitsee jos panostaa illan erityisteemaan eli ilmentää pukeutumisessaan (1700-lukulaisuuden lisäksi) sadonkorjuuta ja/tai pastoraaliromantiikkaa. Sen sijaan lyhyissä hiuksissa ja nilkkapituisissa housuissa esiintyvät vain ojaa kaivavat maaorjat (ja 1790-luvun muodikkaat herrat).

Tiedusteluja voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen ida.perala@gmail.com.


Heinäbaali
Tallipihan vanha talli
Kuninkaankatu 4, 33210 Tampere

Pe 24.8.2012
Baali alkaa klo 18 ja päättyy n. klo 23 (tai kunnes kyllästytään, mikä saattaa tapahtua ennen tai jälkeen klo 23:n).
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy