Prijave za pripreme za državnu maturu 2023.
Dobrodošli!

Ovo je stranica za prijavu za pripreme za državnu maturu 2022./2023. Ako si maturant, željan kvalitetnih priprema u dobrom društvu, na pravom si mjestu! :)

Pripreme se održavaju u Oratoriju Don Bosco - Knežija, u sklopu župe Marije Pomoćnice. Na pripremama će se predavati Matematika A i B razina, Fizika i KemijaPredavači su kvalitetni mladi ljudi, studenti i bivši studenti koji dobro poznaju gradivo i upućeni su u izvedbu državne mature (jer su je i sami prošli).

Početak priprema planira se 29. listopada 2022. pa sve do ispita na maturi. O točnom terminu početka priprema bit ćete obaviješteni naknadno.
Termini priprema su svaku subotu dopodne i rano poslijepodne (osim u dogovorenim iznimkama). Svaki će predmet trajati 90 minuta (uključujući 10 min pauze). Raspored predmeta još nije konačan i ovisit će o vašim prijavama.

Pripreme su volonterskog karaktera, no zbog troškova za papir i boju za printer za kopiranje materijala (zadaci za rad na satu i skripte) pohađanje priprema ukupno iznosi 100 kn. O plaćanju ćete dodatno biti obaviješteni na prvom sastanku.

Molim vas da ne prijavljujte predmete bez razloga tj. ako nemate namjeru to sve slušati, biti redoviti i posvetiti se tome, jer ćete time nekome drugome tko bi htio zauzeti mjesto. Broj mjesta je ograničen! Ako se dvoumite između više i osnovne razine, preporučam da za početak prijavite višu pa se lako prebacite na osnovnu. 

Od vas se traži da budete redoviti, aktivni i pošteni prema svojim predavačima i svemu što vam pružaju te da dolazite na pripreme i iskoristite priliku da ih upitate sve što vam nije jasno.

Na kraju obrasca imate polje za komentare. U njega možete unijeti pitanja ako ih imate, navesti svoja ograničenja s vremenom ili bilo koju drugu primjedbu ako je imate.


Hvala vam na interesu i povjerenju! :)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime *
Prezime *
Prebivalište *
Dovoljno je navesti samo grad, mjesto, kvart (ako je Zagreb) gdje živite i odakle putujete na maturu.
E-mail adresa *
Pazite da upišete TOČNU e-mail adresu koju koristite!
Broj mobitela *
Npr. 0981234567 ; Započnite s 0 i nemojte stavljati razmake.
Koristite li WhatsApp messenger? *
Navedite tri fakulteta koja biste htjeli upisati.
Upišite pitanja i komentare ako ih imate.
Npr. ograničenje s vremenom, ako polažete predmet koji niste imali u srednjoj školi i mislite da vam je potrebno više od samih priprema, bilo kakva pitanja.
Koje predmete želite pohađati? *
Required
Jeste li pročitali uvodni tekst i slažete se s uvjetima :) *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy