Deelname instaptesten 1A - optie voetbal
Via onderstaand formulier kan u uw kind inschrijven voor de instaptest voetbal. Op basis van een technische testbatterij wordt nadien positief dan wel negatief advies verstrekt met betrekking tot instromen in het 'seminarie voetbal' in Middenschool Voskenslaan voor het schooljaar 2019-2020.

Deze testen gaan door op 13 maart 2019 of 3 april 2019. De trainers (dhr. De Neve en dhr. Vlaeminck) verwachten uw zoon/dochter stipt om 14.00u aan de inkomhal van de Hipso sportzaal, Sint-Denijslaan 251 te Gent. Kort voor deze instroomtest zal u extra informatie ontvangen via de communicatiegegevens die u hieronder achterlaat. Zorgt u er dus zeker voor geldige telefoonnummers en e-mailadressen te noteren.

OPGELET: in opvolging van de inschrijvingsreglementering binnen het Gentse LOP, moeten we beklemtonen dat een positief advies op deze verplichte instroomtest geen garantie op een effectieve plaats op de school inhoudt.
Voor de eigenlijke inschrijving in 1A geldt de algemene inschrijvingsprocedure zoals voor alle leerlingen in het Gentse. Zie daarvoor http://msvos.be/inschrijvingsprocedure en de website http://meldjeaansecundair.gent.be
Daarbij willen we wel graag vermelden dat de ervaring van de voorbije jaren ons leert dat vrijwel iedereen uiteindelijk een plaats vindt in de school van keuze. Op basis van diezelfde ervaringen geven we bovendien mee dat ook wie initieel op een "wachtlijst" terechtkomt, uiteindelijk nog een grote kans maakt (door allerhande verschuivingen die nog optreden) om toch een inschrijvingstoelating te bemachtigen. Kort gesteld: de digitale aanmelding, in het leven geroepen om kamperen en lange wachtrijen te vermijden aan scholen die kampen met een capaciteitsproblematiek, mag u niet tegenhouden een duidelijke keuze te maken.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MS Voskenslaan. Report Abuse