Chestionar Auttie App
Bună, noi suntem echipa Auttie App și ne dorim să realizăm o aplicație care să fie utilă copiiilor cu autism, părinților lor și terapeuților deopotrivă. Te rugăm să ne ajuți cu câteva informații pentru a-ți putea livra o aplicație funcțională, folositoare și care să îmbunătățească procesul de învățare.

Te rugăm, de asemenea, să completezi doar dacă faci parte dintr-o familie cu un caz asemănător, dacă lucrezi într-un ONG dedicat copiiilor cu autism sau dacă ești un terapeut care lucrează în acest domeniu, pentru a ne ajuta să definim aplicația corect.

Iți mulțumim!

Cât de util vi s-ar părea să aveți o aplicație, cu un asistent virtual, care "vorbește" cu copilul, ce îl va ajuta să comunice mai mult? *
foarte puțin
foarte mult
Dacă ați folosi un asemenea asistent, ar fi util ca acesta să fie structurat pe grade diferite de dificultate? (ex: cuvinte simple, cuvinte complexe, fraze) De ce? *
Your answer
Cât de util vi s-ar părea o aplicație în care copilul trebuie să recunoască obiecte și ființe și sa le construiască denumirea pe baza literelor de pe ecran? *
foarte puțin
foarte mult
Cât de util vi s-ar părea să fii alertat când copilul tău se distanteaza la mai mult de câțiva metri de tine?
foarte puțin
foarte mult
Dacă ai folosi aplicația definită mai sus, ai fi de acord să colectăm date legate de utilizarea aplicației pentru a îmbunătăți funcționalitățile acestuia? (ex: pentru a identifica tipare de utilizare, imagini dificile care ar trebui eliminate, cuvinte prea complexe sau prea simple, etc)
Dacă am defini un asemenea joc, ar fi util ca imaginile să aibă grade diferite de complexitate (ex: imagine simplă pe fundal alb, fotografii, imagini compuse cu mai multe elemente în compozitie din care copilul ar trebui sa identifice un singur element). Ce părere ai?
Your answer
Utilizați aplicații pentru îmbunătățirea procesului de educație a copilului?
Dacă folosiți astfel de aplicații, ne puteți menționa care dintre acestea vi se pare cea mai utilă și de ce?
Your answer
Care dintre următoarele afirmații vi se potrivește? *
Ce vărstă ai?
Your answer
În ce mediu locuiești?
Doriți să ne mai transmiteți ceva?
Your answer
Dacă ați vrea să participați la un interviu sau un focus grup, ne puteți lăsa mai jos o adresă de e-mail sau un număr de telefon. *
Your answer
* Termeni GDPR
Avand in vedere faptul ca din 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si pentru ca vrem sa ne aliniem cerintelor acestuia, te rugam sa ne comunici, daca doresti sa te contactam in viitor pentru a participa la un interviu sau focus grup.

Dacă ai introdus adresa de e-mail si/sau numarul de telefon in campul de mai sus, inseamna ca esti de acord cu primirea de Informari prin email si/sau telefon.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service