Formulari d'Alta Associat Particular

Sol·licitud d'alta com a associat/ Solicitud de alta como asociado
Sol·licito ser admès/a com a membre de ple dret de l'Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans -Aedipe Catalunya-. Per això us facilito les següents dades personals i professionals i us remetré la informació i documentació necessàries que m'indiqueu per completar la meva alta.
Moltes gràcies.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Solicito ser admitido/a como miembro de pleno derecho de la Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans -Aedipe Catalunya-. Por eso os facilito los siguientes datos personales y profesionales y os remitiré la información y documentación necesarias que me indiquéis para completar mi alta.
Muchas gracias.
Quota/ Cuota *
Nom/ Nombre *
Your answer
Cognoms/ Apellidos *
Your answer
Empresa *
Your answer
Càrrec/ Cargo *
Your answer
Mòbil/ Móvil *
Your answer
Email *
Your answer
En compliment del RGPD, t’informem que les teves dades personals i adreça de correu electrònic passaran a formar part del fitxer “ASSOCIATS I NO ASSOCIATS”/”GESTIÓ” responsabilitat de l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans amb NIF G64513856, sent la finalitat del mateix la informació a associats, clients, proveïdors, contactes i altres en el seu cas, i altres gestions. T’informem també de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les teves dades enviant un escrit a administracio@aedipecatalunya.com, indicant en l’assumpte el dret que es desitja exercir.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy