Пријава за Кои се купувачите на вашата проектна апликација?
Петок 26.06.2020 (19.00 до 20.30 часот)
Email address *
Име и презиме *
Организација која ја претставувам *
Телефонски број *
Пол *
Required
Општина од која доаѓате *
Дали имате прашање што сакате да го поставите на евалуаторите? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy