PYETËSOR - LOJRAT MESDHETARE “Mersin 2013”
Në kuadër në përfaqësimit të Shqipërisë në Lojrat Medhetare “Mersin 2013”, për të kuptuar më mirë situatën dhe njohur më mirë prioritetin dhe objektivat e cdo federate sportive për të marrë pjesë në këto Lojra, lutemi të plotësoni këtë pyetësor i cili do t’ju duhet vetëm 5-10 min për ta plotësuar.

Ju garantojmë se të dhënat do të jenë konfidenciale dhe do të përdoren vetëm për qëllim të planit të veprimeve që do të ndërmarrë KOKSH për pjesëmarrjen në Lojrat Mesdhetare “Mersin 2013”.

(ky pyetësor online duhet të plotesohet dhe dërgohet ne KOKSH së bashku me Letër Konfirmimi brenda datës 30 Shtator 2012)

Federata Shqiptare e *
Your answer
Emër / Mbiemër *
Your answer
Roli/Pozicioni *
Your answer
E-mail *
Your answer
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
1. A ka marrë pjesë ndonjëherë Federata juaj në Lojrat Mesdhetare? *
a. Nëse po, në cilat më poshtë ka marrë pjesë?
2. Sa të rëndësishme janë Lojrat Mesdhetare për sportin dhe Federatën tuaj? *
Required
3. A ka në plan Federata juaj të marrë pjesë në Lojrat Mesdhetare që do të zhvillohen në Mersin të Turqisë në Qershor 2013? *
Për sportet individuale - Nëse po, me sa sportistë synon Federata juaj të marrë pjesë në këto Lojra? *
Your answer
Për sportet me skuadër - Nëse po, me cilat ekipe synon të marrë pjesë Federata juaj? *
4. A ka Federata juaj tashmë sportistë apo skuadër që po përgatiten për Lojrat Mesdhetare 2013? *
5. A ka Federata juaj një plan të vecantë për pjesëmarrjen në Lojrat Mesdhetare “Mersin 2013”? *
6. Ju lutemi të paraqisni një listë me emrat e sportistëve të mundshëm që do të marrin pjesë në Lojrat Mesdhetare “Mersin 2013”. (listoni emrat e mundshëm)
Your answer
7. Cilat do të ishin disa nga objektivat e përgjithshme dhe ato specifike (konkrete) të Federatës tuaj nga pjesëmarrja në Lojrat Mesdhetare “Mersin 2013”? Ju lutem listoni me pika disa nga objektivat, të ndara ato të përgjithshme dhe ato specifike. *
TE PERGJITHSHME
Your answer
*
SPECIFIKE (Konkrete)
Your answer
Faleminderit qe plotesuat kete pyetesor i cili eshte nje kontribut i vlefshem ne kuader te pergatitjeve per pjesemarrjen ne Lojrat Mesdhetare "Mersin 2013"
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service