Coaching Arhetipuri - Abordarea sistemică*
Coaching-ul reprezintă un proces de susținere și învățare, un parteneriat între coach și client, care pornește de la nevoile specifice clientului.

Procesul de coaching implică o etapă de dezvăluire a nevoilor reale ale clientului, a stabilirii obiectivelor de lucru, conștientizare și autocunoaștere, precum și responsabilizarea clientului cu privire la puterea și resursele sale interioare.

Scopul Coaching-ului Arhetipal (abordarea sistemică) este de a înlesni fluxul de informații, de relații, de a asigura sănătatea organizațională și, de ce nu, chiar de a duce organizația ca sistem către depășirea obiectivelor.

Coaching Arhetipuri - Abordarea sistemică ajută la:

✅ recunoașterea resurselor individuale/tipului de personalitate/tiparului de leadership
✅ îmbunătățirea relațiilor organizaționale prin scoaterea ”la lumină” a dinamicilor ascunse
✅ recunoașterea modului de conducere/leadership/management (arhetipul Vizionarului/Magicianul conduce organizația către viziune și inovație, arhetipul Conducătorului se asigură că procesele și regulile tradiționale sunt respectate)
✅ schema valorilor interne ale companiei este în sine o structură arhetipală și orice mesaj ar trebui aliniat cu aceasta

În această abordare a Coaching-ului este important atât omul din fața sistemului (manager, leader, CEO etc), cât și sistemul/sistemele din spate.

Arhetipurile reprezintă modele de comportant și experiență "care conduc din spatele cortinei spectacolul" (organizația, grupul, comunitatea).

Arhetipurile informează liderii despre cultura unei organizații ca sistem, a echipei sau a departamentului pe care le conduc.

Metoda Arhetipurilor reprezintă un instrument practic și inovativ, care permite întoarcerea camerei de luat vederi dinspre persoană către dinamica relațiilor în organizații, buclele de cauzalitate, conflicte și situațiile-criză, pentru a vedea leaderul și din perspectiva sistemului/echipei/organizației.


Specializări Corporate Coaching: Coaching echipă/grupuri/leaderi (Coaching sistemic, constelații organizaționale) și Coaching individual (Coaching Arhetipuri - Resurse, Potențial și Transformare)

* este recomandat liderilor, antreprenorilor, managerilor, team leader-ilor, celor care lucrează în coaching, training, HR, marketing, media/comunicare.

** serviciile Coaching Arhetipuri Abordarea sistemică se oferă atât în limba română, cât și engleză
Email address *
PROGRAMEAZĂ o întâlnire în vederea unui colaborări!
Ca urmare a înscrierii în formular, veți fi contact pentru stabilirea unei întâlniri față în față pentru a discuta posibilitatea unei colaborări!
Nume și prenume *
Your answer
Număr telefon *
Your answer
Adresă de email: *
Your answer
Compania pe care o reprezint: *
Your answer
Mă interesează Programul Coaching Individual (ședințe 1: 1) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy