Vervolgonderzoek impact corona
Beste ondernemer,

Op 19 maart heeft het Corona Informatiepunt voor Ondernemend Alphen e/o haar eerste onderzoek gestart naar aanleiding van de intelligente lockdown. Het tweede onderzoek (de impactanalyse van 9 april) werd gestart naar aanleiding van het toen aangekondigde steunpakket voor ondernemers. Aan het tweede onderzoek hebben de ondernemersverenigingen en gemeenten Nieuwkoop, Kaag & Braassem en Alphen aan den Rijn meegewerkt.

De informatie uit de eerdere onderzoeken heeft een beeld gegeven van de effecten van covid-19 op het bedrijfsleven in de Rijnstreek. Mede aan de hand van die inschatting heeft de gemeente Alphen aan den Rijn het stimuleringsfonds voor ondernemerscollectieven in het leven geroepen.

Inmiddels zijn we weer in een nieuwe situatie beland, waarin veel sectoren weer aan de slag kunnen en de steunmaatregelen de tweede termijn ingaan.

Een derde onderzoek is gestart, wederom in samenwerking met eerdergenoemde partijen. Dit om opnieuw een inschatting te maken van de stand van zaken voor ondernemers in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag & Braassem. Deelname aan het onderzoek wordt zeer op prijs gesteld. Het onderzoek telt 30 vragen en vraagt ongeveer 10 minuten van uw tijd.

Uw input is volledig anoniem. Heeft u vragen waarop u van ons persoonlijk antwoord wilt, stuur dan a.u.b. daarover een mail naar info@edbalphen.nl.

Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

Het EDBA Informatiepunt voor Ondernemend Alphen aan den Rijn e/o
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy