Nomineer nu!
Zeiler van het Jaar Gala
Resultaten tussen 1 december 2016 tot 1 oktober 2017 tellen mee

Stem nu op jouw favorieten voor de Conny van Rietschoten Trofee en de Flyer Trofee. Deze nominatie ronde is per 1 oktober gesloten.

Stemmen voor de Coach van het Jaar en de Mediaprijs kan nog tot 1 november 2017.

Conny van Rietschoten Trofee
‘Zeiler (m/v) van het Jaar’. De Conny van Rietschoten Trofee wordt toegekend aan één of meerdere personen die (gezamenlijk) een opmerkelijke prestatie hebben geleverd in de zeilsport. Hier kon tot 1 oktober 2017 op gestemd worden.
Flyer Trofee
Jeugdtalent van het jaar. De trofee wordt toegekend aan het talent dat in het kalenderjaar waarin hij of zij is genomineerd, dat hele kalenderjaar 21 jaar of jonger is. Deze persoon is een andere dan de Zeiler (m/v) van het Jaar. Hier kon tot 1 oktober 2017 op gestemd worden.
Coach van het Jaar
Wie in de watersport verdient volgens jou de eretitel Coach van het Jaar 2017? Je kan nu jouw favoriete coach nomineren!
Wie verdient volgens jou de eretitel 'Coach van het Jaar 2017'?* *
Your answer
Licht hier jouw nominatie kort toe:
Your answer
*Uit alle genomineerden komen twee favorieten. Tijdens de avond kan je door middel van stemboxen stemmen op de uiteindelijke winnaar in de categorie Coach van het Jaar 2017!
Mediaprijs
Ook dit jaar kan er weer gestemd worden voor het mediamoment van het jaar. In aanmerking komen makers van geschreven of audiovisuele media of radio of TV zoals journalisten, filmmakers en schrijvers die het afgelopen jaar de watersport op een mooie wijze in beeld of op papier hebben gebracht.
Welk mediamoment (Nederlandse maker) was in 2017 het meest memorabel voor de zeilsport? * *
Your answer
Eventuele link naar de publicatie
Your answer
Licht hier jouw nominatie kort toe:
Your answer
*Uit alle genomineerden komen twee favorieten. Tijdens de avond kan je door middel van stemboxen stemmen op de uiteindelijke winnaar in de categorie 'Mediaprijs'.
Naam inzender *
Your answer
E-mailadres inzender *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Koninklijk Nederlands Watersport Verbond. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms