Formular de înscriere
Informații utile

1. Completarea acestui formular reprezintă rezervarea locului la curs. Confirmarea participării se va face prin e-mail, după plata costului aferent cursului.

2. Numărul minim de participanți pentru susținerea majorității cursurilor este 10, iar numărul maxim 15. În cazul în care întâlnirea la care vă înscrieți nu are suficienți participanți, cursul va fi reprogramat, sau suma achitată va fi returnată sau va fi direcționată către participarea la un alt curs, la alegerea participantului. În cazul în care numărul participanților este mai mare de 15, va fi organizată o a doua ediție a respectivului curs, la un interval de maxim 2 săptămâni, sau suma achitată va fi returnată, sau va fi direcționată către participarea la un alt curs, la alegerea participantului. Ordinea înscrierii la curs este ordinea efectuării plății.

3. În situația în care nu mai puteți participa la curs, este necesar să ne scrieți cel mai târziu cu trei zile înainte de întâlnire. Returnarea sumei plătite este condiționată de anunțarea organizatorilor, în termenul stabilit, pe adresa centrulpublic@fundatia.ro.

4. Informațiile pe care le conține acest formular sunt folosite exclusiv pentru buna organizare a întâlnirii și nu sunt făcute publice.

Accesați http://www.centrulpublic.ro/informatii-despre-oferta-centrului-public/ pentru mai multe detalii.

Prenume *
Your answer
Nume *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
Adresa de e-mail *
Your answer
Cursul la care doriți să vă înscrieți *
Your answer
Ați mai participat la alte cursuri organizate de Centrul Public? *
Required
La fiecare al treilea curs la care participați beneficiați de o reducere. Este acesta al treilea curs la care doriți să participați? *
Required
Reprezentați *
Required
Numele organizației
Your answer
Funcția pe care o ocupați
Your answer
Ce așteptări aveți de la această întâlnire? *
Your answer
Cum ați aflat de acest curs?
Your answer
Vreți să primiți informații prin e-mail despre alte activități ale Centrului Public? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service