Program mentorat - Gazduire Cercuri de Femei
Dragă femeie,

🌹🌹🌹


te invit într-o călătorie de adâncire a relației cu tine, și cu alte femei.

O călătorie care poate să aibă ca scop final găzduirea de cercuri de femei, sau de alte spații circulare, sau pur și simplu găzduirea sinelui într-un mod nou, profund, curat.

Te invit să ne strângem într-un grup online care va deveni spațiul nostru sacru de creștere, împărtășire, învățare. Vom călători cu prezență în ritmul ciclurilor lunare, cu intenții clare la fiecare lună nouă, pe 9 teme principale, într-un spațiu de procesare și integrare a emoțiilor, fricilor și barierelor ce au nevoie să fie transmutate pentru fiecare nivel de creștere.

Ce îți propun:
✨ 16 întâlniri pe zoom pe durata celor 9 luni, cu întreg grupul (în zilele de lună nouă și/sau plină, seara, cu o durata între 2 si 3 ore)
✨ întâlniri regulate în grupuri mici, cu partenere de sprijin și practică
✨ un flux continuu de resurse și inspirație
✨ practici individuale și de grup, exerciții, ritualuri și inițieri
✨ acces la răspunsuri din partea mea și a grupului pe toată perioada
✨ un spațiu sigur de practică - atât peer-coaching, cât și acces la o comunitate de 2000 de femei în care puteți să aduceți cercuri tematice și să beneficiați de deschiderea și feedbackul lor.
✨ o călătorie de cunoaștere și auto-cunoaștere, de exersare a intenției, intuiției, și puterii interioare.

~~~
Această călătorie de mentorat e pentru tine dacă:

🌹 simți că ai daruri în interior care își doresc să iasă la suprafață spre a servi alte femei, și lumea în care trăim
🌹 îți dorești să creezi spații în care atât tu, cât și alte femei să regăsească conectarea la sine și unele la celelate
🌹 cauți un spațiu în care să îți adâncesti propria călătorie spre feminitate, energie feminină și conectare la diferitele aspecte ale femeii din interior
🌹 îți dorești să fii ținută într-un spatiu de conectare și creștere timp de 9 luni, alături de alte femei pe aceeași cale
🌹simți chemarea de a fi inspirație pentru alte femei care caută calea pe care tu deja ai început să mergi
🌹 crezi în puterea infinită ce se generează într-un spatiu sigur, de non-judecată și co-creație, în care femeile se pot reconecta la puterea lor masivă din interior
🌹 ești pregătită să treci dincolo de rolul de victimă și salvator, înspre suveranitate și autonomie, conectată la sursă și la propriul adevăr

E vorba despre un program complex, în care îți voi pune la dispoziție ceea ce eu am acumulat în călătoria mea în ultimul deceniu. Am învățat de-a lungul vieții că am nevoie mereu să fac loc pentru a primi și mai mult, așa că știu că dăruindu-ți ție fără limitări, voi face loc în mine pentru nivelul meu următor de creștere. Pe care abia îl aștept ❤

~~~
Dintre temele pe care le vom aborda:

✨ aprofundarea înțelegerii Divinul Feminin,
✨ feminitate vs energie feminină,
✨ deschiderea unui spațiu sacru, altarul, scopul și modul de funcționare al unui cerc,
✨ crearea unui spațiu de non-judecată / judecată asumată,
✨ curățarea spațiului relațional,
✨ structura & curegere în cerc,
✨ lucrul cu oglinzile și cu umbrele,
✨ reconectarea cu puterea din pântec (inclusiv ritul Munay-ki al pântecului),
✨ practici de feminitate, arhetipuri,
✨ conducerea de meditații și conectări,
✨ valorizare
✨ crearea unei comunităti.
Va fi alegerea ta cât de profund dorești să călătoresti cu oricare dintre acestea. Noi vom deschide aceste cutii împreună, iar apoi tu îți vei urma chemarea acolo unde te așteaptă.

~~~
Ce e important din partea ta?

Asumarea întregii călătorii de 9 luni - un timp optim pentru a re-naște drept persoana care e pregătită să aducă spre lume darul ei. A unui lider responsabil în primul rând pentru propria călătorie, pentru a putea servi drept model și ghid pentru alții de-a lungul călătoriei lor.

Programul e relevant atât persoanelor care au început deja să găzduiască întâlniri de femei, cât și celor care simt o chemare puternică, însă nu au făcut încă nici un pas în această direcție. Vom călători împreună, însă fiecare dintre noi va alege nivelul de aprofundare care i se potriveste cel mai bine la acest moment.
Răspunsul legat de participarea la acest program este dat de inimă, așa că dacă acolo ai primit deja “Da”-ul, nu mai e necesar să îl dezbați cu mintea.

🌹 Te invit să completezi acest formular pentru a primi informații despre pașii următori. 🌹

~~~
Cine sunt eu?

Am intrat pentru prima dată în contact un cerc de femei în Peru, acum 10 ani. De atunci călătoria vieții m-a dus în diferite părți ale globului, însă mai cu seamă în diferite părți din interiorul meu, în care am descoperit că acolo locuiește o femeie. Și încă o femeie. Și încă una. Am descoperit și integrat fațetă după fațetă, descoperindu-mi, printre multe altele, amazoana în India, femeia înțeleaptă în Singapore, Afrodita interioară în Orientul Mijlociu, Magiciana în Bali, Regina înapoi în România. În tot acest proces, m-am strâns din nou și din nou în cerc cu alte femei, învățând enorm de la ele, fiind ținută în mijlocul lor pentru a-mi descoperi propriul mijloc. Au fost printre cele mai transformatoare spații în care m-am aflat de-a lungul vieții, și cred cu tărie în magia și puterea infinită a unui cerc de femei, pentru transformarea noastră ca indivizi, cât și a lumii în care trăim.

Sunt meditator Vipassana, hipnoterapeut, instructor de yoga și dans terapeutic, și am primit trainingul de găzduire cercuri de femei în tradiția Awakening Women’s Institute … însă mai presus de toate, trainingul meu a venit din integrarea experiențelor vieții mele la un nivel profund.

Am inițiat la sfârșit de 2018 un cerc de femei în Timisoara, care în timp a crescut într-o comunitate de sine stătătoare, de sprijin reciproc, împărtăsire a bucuriei și impactare a comunității. Visez la astfel de comunități în fiecare cartier, oraș și țară, pentru lumea mai bună pe care ne-o dorim cu toții.


Îți mulțumesc pentru că ești aici și abia aștept să ne întâlnim curând! 🙏
Iunia
❤️


📇 Perioadă desfașurare program:
>>> Martie - Decembrie 2022 (de la lună nouă la lună nouă)

📍 Locul întâlnirii:
>>> Telegram, email si Zoom

💱 💳 Opțiuni si modalități de plată:
>>> Vei primi informații pe email, după completarea acestui formular.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Numele tau *
Adresa ta de email? *
Numărul tău de telefon? *
(pentru a crea grupul de comunicare pe Whatsapp)
Care e experiența ta de până acum cu cercurile de femei? *
Care e cel mai important element care te-a determinat să spui Da acestei călătorii? *
Care e intenția ta principală pentru participarea la acest program? *
Ce altceva ai dori să îmi comunici acum?
Îți multumesc și abia aștept să ne conectam! <3
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy