Formular acces eveniment CEFF TM 2020
Din 23 până în 27 septembrie 2020 Central European Film Festival Timișoara te așteaptă să-ți faci loc într-o lume imaginară, clădită pe cadre de film reunite în tema Utopii. Și cum utopiile n-ar putea exista fără distopii, Central European Film Festival Timișoara și-a închipuit un dialog între utopii și distopii. Astfel, timp de cinci zile, viziuni cinefile utopice și distopice se întrec spre un ideal de perfectibilitate.

Participarea la evenimente este gratuită și se va face pe bază de înscriere în acest formular. Pentru accesul la mai multe evenimente este necesară repetarea înscrierii sau inscrierea idividuala a fiecarui participant.

Cea de-a patra ediție a CEFFTM aduce în patru spații diferite (Muzeul Militar, Grădina de Vară Capitol, curtea Faber, Iulius Gardens-Family Plaza) un cine-concert, o secțiune Panorama, una de filme studențești și un concurs de filme pentru adolescenți No Kid/ding! plus un focus pe Irlanda, în contextul în care Galway este în acest an Capitală Europeană a Culturii.

Deschiderea festivalului va avea loc în 23 septembrie, ora 20:30, la Muzeul Militar/Garnizoana din Piața Libertății cu un cine-concert susținut de trupa Coma pe filmul românesc alb-negru - S-a furat o bombă- regizat de Ion Popescu Gopo, participant la Festivalul Internațional de Film de la Cannes în 1962. Timp de o oră liniile melodice ale trupei Coma vor urmări comicul de situație din filmul lui Gopo, într-o fantezie satirică, presărată cu tehnici de animație.
Nume complet *
Telefon *
Email *
Localitatea de domiciliu *
Evenimentul la care rezerv locul *
Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caractere personal de către Asociația Euro Fest, organizatoarea evenimentului CEFF TM 2020, în vederea rezervării locului, a participării la eveniment și a transmiterii de informații de către organizator. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy