Formular acces eveniment CEFF TM 2021
Miercuri, 1 septembrie, ora 21:00, Central European Film Festival Timișoara se deschide cu un cineconcert în Piața Unirii – filmul românesc Manasse din 1925, în regia lui Jean Mihail pe muzica Mădălinei Pavel. Eroina filmului este Lelia Cohanovici, o tânără evreică din capitală, care se îndrăgostește de creștinul Matei Frunză, dar părinții acesteia, Nissim și Esther, doresc să o mărite cu coreligionarul lor, Emil Horn. Ce anume se întâmplă în ziua nunții și cum muzica lumii surprinde sonor acțiunea filmului, vom descoperi în 1 septembrie.
Distribuție: Romald Bulfinski, Iosif Kamen, Maria Ciucurescu
Mădălina Pavăl însoțește filmul alături de 12 muzicieni talentați: Alexei Turcan – acordeon și chitară, Raluca Stratulat – vioară, Ioana Turcu – flaut, Cristian Chirodea – tobe, Lucian Naste – chitară, Alex Corlan – bass, Diana Ciudin – vioară, Sarah Andreescu – vioară, Larisa Retegan – violă, Mihail Grigore – violoncel, Iacob Artin Panighiant – contrabas și Alice Hristodor – harpă.
Și în acest an proiecțiile vor fi completate de evenimente conexe: lansări de carte și workshop-uri despre film pentru adolescenți, realizate în colaborare cu Asociația Contrasens.

Accesați programul https://bit.ly/37Es1qj
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume complet *
Telefon *
Email *
Localitatea de domiciliu *
Selectează evenimentul la care vei participa *
Required
Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caractere personal de către Asociația Euro Fest, organizatoarea evenimentului CEFF TM 2021, în vederea rezervării locului, a participării la eveniment și a transmiterii de informații de către organizator. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy